Ontdek ons vernieuwde aanbod open trainingen!

Door Marc Wessels

Ontdek ons vernieuwde aanbod open inschrijvingen. Bijvoorbeeld Jaarverslagen schrijven, Beleid schrijven met impact of Zakelijk bloggen. Schrijf je in!


Het Taalcentrum-VU vaart een nieuwe koers in 2017! Vanaf dit jaar kun je nog meer open trainingen bij ons volgen. Een open training biedt vele voordelen. Contact met andere deelnemers, ervaringen uitwisselen en scherpe tarieven. Benieuwd welke trainingen we hebben toegevoegd aan ons aanbod?

Jaarverslagen schrijven

Hoera: het jaarverslag moet weer gemaakt worden. Hoe ga je het dit jaar aanpakken? Kies je voor uitgebreid of beknopt, voor papier of digitaal? Hoe zorg je ervoor dat het jaarverslag geen kale opsomming van feiten en cijfers wordt? En hoe schrijf je een verhaal dat voor een brede doelgroep aansprekend en leesbaar is? In de cursus Jaarverslagen schrijven worden je alle handvatten aangereikt om een aantrekkelijk verslag op te stellen. Een jaarverslag waarin de informatie kernachtig, aantrekkelijk en concreet wordt weergegeven.

Persberichten schrijven

Groot nieuws! De hele wereld moet het weten. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe zorg je ervoor dat de journalist of redacteur juist jouw persbericht overneemt en publiceert? De cursus Persberichten schrijven geeft antwoord op deze vragen. Daarnaast leer je een kort, dwingend en nieuwsgericht persbericht schrijven. Daarbij wordt ook ingegaan op het onderwerp nieuwswaarde. Welk onderwerp is er wel geschikt voor een persbericht en wat niet?

Beleid schrijven met impact

Schrijf je wel eens beleidsteksten, maar komt het beleid niet echt van de grond? Lukt het jou niet voldoende om jouw idee├źn en adviezen realiteit te laten worden? Volg dan de training Beleid schrijven met impact. Na deze intensieve tweedaagse schrijf jij korte, invloedrijke beleidsteksten die succesvol bijdragen aan beleidsvorming. Teksten die lekker lezen en ook de meest kritische lezers overtuigen van jouw plannen. Kortom, echt beleid met impact.

Zakelijk bloggen

Heb je veel kennis in huis en wil je die meer overbrengen aan de klant? En wil je tegelijkertijd beter online gevonden worden? Kies dan voor een zakelijk blog. Wat is waardevolle content voor een bedrijfsblog? Hoe kun je zakelijk bloggen op een aantrekkelijke manier? En hoe maak je van jouw bedrijfsblog een echt marketinginstrument? De workshop Zakelijk bloggen geeft antwoorden. Je leert om prikkelend te schrijven en ontwikkelt vaardigheden die helpen bij het vullen van jouw bedrijfsblog.

© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Webdesign : RAADHUIS /  Fotografie