Nieuw: hybride trainingen

7 oktober 2020

Een deel van onze trainingen met open inschrijving vindt weer plaats op locatie. We merken dat deelnemers dat in sommige gevallen prettiger vinden dan online. Uiteraard hanteren we daarbij de richtlijnen van de overheid. Maar gezien het snotterseizoen en de huidige opmars van het coronavirus kan het natuurlijk gebeuren dat je je nét hebt aangemeld, en dan toch verkouden wordt. Of je hebt een huisgenoot met corona. Of je hebt je laten testen, maar weet de uitslag nog niet. Kortom, je bent in staat deel te nemen, maar toch liever online. In dat geval kan een hybride training uitkomst bieden.


Wat is een hybride training?

Een hybride training is in feite een fysieke bijeenkomst die via een livestream ook wordt gedeeld met deelnemers die thuis online deelnemen. Als deelnemer volg je de training dus gewoon vanuit huis. Je ontvangt vooraf een zoomlink waarmee je de les kunt volgen. Het is wel belangrijk dat je zelf over een laptop met sterke internetverbinding, beeld en geluid beschikt. Zo kun je actief meedoen, contact leggen met medecursisten en vragen stellen aan de trainer. Oefeningen maak je in onze online leeromgeving.

"Erg leuke en leerzame training. Bij iedere taalregel die we behandelden had ik wel een aha-moment. Had van te voren mijn twijfels bij hybride variant (zowel deelnemers online en op locatie) alleen werkte prima."


Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon