Onze nieuwe site: veel méér dan een nieuwe jas

26 oktober 2015

De website van het Taalcentrum-VU ziet er vanaf vandaag totaal anders uit. Moderner, overzichtelijker, met meer beeld. Maar de nieuwe site is veel meer dan alleen een nieuwe jas: ook in de tekst zie je veel beter wie wij zijn en wat we voor je kunnen doen.


Wat echt niet meer kon

Gelukkig ben jij onze oude site allang vergeten. Wij ook. Want die vonden we niet meer bij ons passen. De teksten? Twee keer te lang. De toon? Veel te formeel. De afstand tot de bezoeker? Veel te groot.

Wat we hebben veranderd (en wat jij daaraan hebt)

Dat de techniek up-to-date is, spreekt voor zich. Je kunt de site nu ook op je smartphone en tablet goed lezen. Maar je bent ook minder leestijd kwijt. Alle productinformatie vind je kort en puntig bij elkaar. En je ziet veel beter wie we zijn, voor wie we werken, wat voor klussen we doen, en wat ons drijft. Kijk bijvoorbeeld eens naar ons blog, de profielen van onze mensen en onze klantverhalen.

Kan het nog beter? Altijd

We horen graag wat je van onze website vindt. Of het bevalt, en wat er nog beter kan. Want we houden na vandaag natuurlijk niet op met verbeteren. Mail naar Maike Kroese: webmaster@taalcentrum-vu.nl.

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon