Categorie Duidelijketaalprijs bekend

29 februari 2016

De Duidelijketaalprijs 2016 zal worden uitgereikt aan de Nederlandse wetenschapper die zijn onderzoek het beste presenteert in de media.


Dat maakte Rob Doeve, directeur van het Taalcentrum-VU, afgelopen zaterdag bekend in het Radio 1-programma de Taalstaat. Welke wetenschapper weet moeilijke zaken eenvoudig uit te leggen aan het grote publiek? Half mei weten we wie er gewonnen heeft.

Beluister het interview in de Taalstaat.

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon