Taalcentrum-VU weer ISO 27001-gecertificeerd

17 november 2021

Het vertaalbureau van Taalcentrum-VU is sinds november 2019 volledig gecertificeerd volgens de Europese norm voor informatiebeveiliging, de ISO 27001. Begin oktober 2021 heeft een keurmeester van certificeringsinstantie Kiwa onze beleidsstukken en processen weer tegen het licht gehouden. Uitkomst van deze audit: voortzetting van onze certificering!


Dataveiligheid voorop

Dit betekent dat ons managementsysteem op het gebied van dataveiligheid op orde is en goed functioneert. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met gegevens en bestanden van onze klanten en leveranciers, ons back-upbeleid is waterdicht en wij voeren onze eigen interne audits goed uit. Dat laatste met het oog op continue verbetering. Onze doelstellingen op het gebied van informatiebeveiliging maken we waar. Dat heeft de auditor dan ook kunnen vaststellen. Wij zijn trots op deze certificering volgens een uiterst stringente norm.

Kwaliteitskeurmerk voor vertaalbureaus

Taalcentrum-VU is sinds 2016 bovendien gecertificeerd volgens de norm ISO 17100. Dit kwaliteitskeurmerk richt zich speciaal op vertaalbureaus en garandeert dat wij kwaliteitsvertalingen leveren, gemaakt door native speakers, en altijd gecontroleerd door een revisor. Zo weet je dat jouw vertalingen bij ons altijd in kundige én veilige handen zijn!

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon