NIEUW: de Taalcentrum-VU Zomeracademie!

7 mei 2020

Deze zomer organiseert het Taalcentrum-VU iets nieuws, een Zomeracademie. In juli en augustus staan twee weken in het teken van allerlei Masterclasses, Powerworkshops en Turbocolleges van onze taal- en communicatietrainingen.


In 3 uur je taal- en communicatiekennis opfrissen

De workshops zijn een verkorte versie (maximaal 3 uur) van onze reguliere trainingen, die focussen op diverse taal- en communicatiethema’s. De ideale manier om precies dat ene onderwerp aan te pakken waar je al een tijdje tegen aanloopt, waarin je je wilde verdiepen of juist je kennis opfrissen. Dompel jezelf een paar uur onder in die specifieke kennis van taal en communicatie en je kunt er weer helemaal tegenaan tijdens/na de zomer!

Blijf op de hoogte van de Zomeracademie

Binnenkort maken we de thema’s en ook de planning bekend. Heb je interesse en wil jij op de hoogte blijven van de Taalcentrum-VU Zomeracademie? Schrijf je in voor onze workshopalert!

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon