Test gratis je spelling in de Week van het Nederlands

20 september 2019

Test in de Week van het Nederlands gratis jouw kennis van het Nederlands bij het Taalcentrum-VU!


Ieder jaar vindt in oktober de Week van het Nederlands plaats. In die week worden vele activiteiten georganiseerd om stil te staan bij de Nederlandse taal. Het Taalcentrum-VU biedt dit jaar een online spellingtoets aan.

Benieuwd hoe goed jouw kennis van het Nederlands is? In het kader van de Week van het Nederlands kun je jouw spellingkennis vanaf 2 september tot en met 12 oktober gratis testen met een professionele taaltoets van het Taalcentrum-VU. De taaltoets bevat 41 vragen, duurt circa tien minuten en je ontvangt direct je eindscore. Ben jij klaar voor de test? Maak eenvoudig een account aan en begin direct!

Account aanmaken:

  • Stap 1: Maak je eigen profiel aan in onze online leeromgeving.
  • Stap 2: Activeer je account door op de activatielink te klikken in de mail die je van ons ontvangt.
  • Stap 3: Ga naar de cursuspagina. Log in met de gegevens die je zojuist hebt aangemaakt.
  • Stap 4: Klik op de knop ‘aanmelden’.
  • Stap 5: Klik op taaltoets om de test te beginnen.

Kom je er niet uit? Mail ons dan via e-learning@taalcentrum-vu.nl of bel ons op 020 - 244 3400. Wij helpen je met alle plezier.

Heel veel succes!


Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon