Volg een training met STAP-subsidie

16 februari 2022

Vanaf 1 maart 2022 geldt de STAP-regeling van de overheid. Deze regeling houdt in dat je voor het volgen van een opleiding, training of cursus onder voorwaarden een bedrag van € 1000,- vergoed kunt krijgen om je positie op de arbeidsmarkt te verbeteren. Dat geldt ook voor trainingen van het Taalcentrum-VU waar je je individueel voor kunt inschrijven.


STAP-subsidie

De overheid stelt elke twee maanden een STAP-bedrag beschikbaar waar individuele burgers gebruik van kunnen maken voor scholing. Tot de pot van die aanvraagperiode weer leeg is. Dit gaat altijd hard, dus wees er snel bij als je een training met STAP-subsidie wilt doen.

Onze trainingen met open inschrijving en onze privétrainingen zijn als erkende opleidingen opgenomen in het STAP-scholingsregister, omdat we beschikken over het NRTO-keurmerk. Dit betekent dat je op onze trainingspagina's kunt aangeven of je je wilt aanmelden met STAP-subsidie. Op deze pagina lees je alle voorwaarden en het inschrijfformulier met trainingen die je met de subsidie kunt volgen. Na aanmelding ontvang je van ons een aanmeldbewijs die je nodig hebt voor je subsidie-aanvraag bij het UWV.

Meer weten?

Heb je hierover nog vragen? Mail ons gerust op info@taalcentrum-vu.nl of bel ons op 020 - 244 3400.
Kijk voor meer informatie over de STAP-regeling op deze algemene overheidspagina. Op de website van het UWV vind je alles over hoe je STAP-budget aanvraagt voor een specifieke training: https://www.stapuwv.nl/p/voorportaal.

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon