Prijsindicatie

Bereken de prijs van je vertaling

Levertijd: 1
Kosten: ‚ā¨ 0,-

Prijzen zijn excl. btw. Prijs en levertijd zijn indicatief.

  • Trefzekere vertaling
  • Native speaker vertalers
  • Professionele revisie
Vraag direct een offerte aan

Prijsindicatie

Tarieven vertaalbureau

De kosten van jouw vertaling zijn afhankelijk van een flink aantal factoren. In de basis gaan we uit van de tekstlengte: het aantal woorden maal het woordtarief dat geldt voor jouw gekozen talencombinatie resulteert in de basisprijs voor jouw vertaling. Wij werken als gecertificeerd vertaalbureau (ISO 17100) altijd en uitsluitend met native speaker vertalers. Ook passen wij standaard revisie toe op al onze vertalingen en ziet een projectcoördinator erop toe dat het vertaalproces soepel verloopt en dat we de deadlines halen. Dit alles is inbegrepen in de woordtarieven van ons vertaalbureau.

Eerst offerte en betaling achteraf

Na het invullen van de prijsindicatie ga je in een klik door naar het offerteformulier. Hier doe je een vrijblijvende offerteaanvraag. Pas bij akkoord op de offerte plannen wij jouw vertaalopdracht in. Na oplevering van de vertaling krijg je de factuur, op basis van de bevestigde offerte.

Korting en langdurige samenwerking

Je kunt een automatische prijsindicatie opvragen voor opdrachten tot 8.000 woorden. Voor grotere vertalingen vragen we je telefonisch of per mail contact op te nemen met ons vertaalbureau. Bij zeer omvangrijke vertaalopdrachten kunnen kortingen van toepassing zijn. Daarnaast zijn we voor veel grote en kleine bedrijven en organisaties de vaste vertaalpartner. Bij een langdurige samenwerking maken we een aanbod op maat voor onze vertaaldiensten. Het voordeel van een langdurige samenwerking zijn duidelijke, vaste tarieven, consistente vertalingen en een vaste projectmanager. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Grote opdracht? Proefvertaling!

Voor een grote opdracht, zoals een boekvertaling of het vertalen van je complete website, is het fijn om eerst samen met de vertaler de juiste stijl, toon en terminologie af te stemmen. Bij opdrachten groter dan 10.000 woorden bieden we daarom de mogelijkheid om eerst een proefvertaling te doen. Op basis van de proefvertaling kunnen we de stijl en toon nog bijschaven, zodat de uiteindelijke tekst perfect vertaald wordt.

Vragen?

Heb je vragen over ons vertaalbureau? Veel informatie vind je bij onze veel gestelde vragen. Staat jouw vraag daar niet tussen? Bel of mail ons voor meer informatie over ons vertaalbureau.

© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon