Taalcursus Engels

Wil jij je Engels naar een hoger niveau tillen? Wil je snel de basis van het Engels leren? Of juist je Engels verbeteren, professionaliseren en perfectioneren? Dan biedt een groepscursus Engels van Taalcentrum-VU uitkomst.

 • Til je Engelse taalvaardigheid naar een hoger niveau
 • Interactieve lesmethoden
 • Voor beginners tot vergevorderden
 • Rob laat woorden werken.
 • Suzanne
 • Rob
 • Karla
 • Bodine
 • Eric
 • Kyra
 • Sam
 • Marja
 • Jane
 • Philip
 • Annette
 • Anouk
 • Christine
 • Joop
 • Marijke
 • Judith
 • Anniek
 • Paul
 • Ellen
 • Sanne
 • Janneke
 • David

Praktische informatie


Cursusdatum

 • Nog geen cursusdatum ingepland.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe cursusdata? Meld je aan voor de workshopalert:

Workshopalert

Locatie

VU, Vrije Universiteit Amsterdam

Kosten

€ 825,- (btw-vrij)
Inclusief lesmateriaal en lunch

Benodigdheden

Voor deze cursus heb je een laptop nodig.

Maatwerk?

Wil je deze leuke workshop samen met een groep collega’s volgen in een incompanytraining?
Of toch liever een-op-een aan de slag met een trainer? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Taalcursus Engels

Wil jij je Engels naar een hoger niveau tillen? Wil je snel de basis van het Engels leren? Of juist je Engels verbeteren, professionaliseren en perfectioneren? Dan biedt een groepscursus Engels van Taalcentrum-VU uitkomst. Wij bieden Engelse taalcursussen op verschillende niveaus. De voertaal in de training is Engels, daarmee is de cursus geschikt voor zowel expats als Nederlandstaligen.

Per niveau bestaat een cursus uit 15 sessies van 2 uur. De cursussen zijn los van elkaar of aansluitend op elkaar te volgen. De trainingen vinden plaats in Amsterdam bij de Vrije Universiteit in de avonduren, zodat je ze perfect kunt combineren met je werk of studie. We werken met een interactieve lesmethode. Lesboeken zijn inbegrepen en ontvang je bij de eerste sessie. Twijfel je over je niveau en weet je niet voor welke cursus je je moet inschrijven? Neem dan contact op voor een intake en advies via onderstaand formulier.

Ons aanbod:

 • Engels voor beginners (A1)

  Tijdens deze cursus leer je de basis van het Engels. De nadruk ligt op spreken en luisteren, zodat je ook buiten de les, in allerlei dagelijkse situaties, zelfverzekerder Engels durft te spreken. Na afloop van de cursus kun je eenvoudige, korte gesprekken voeren in het Engels en korte teksten lezen en begrijpen.

  Niveau: De cursus is geschikt voor iedereen die de Engelse basisvaardigheden wil leren en nog (bijna) geen voorkennis heeft van het Engels.

 • Engels voor beginners (A2)

  Tijdens deze cursus ligt de nadruk op spreken en luisteren, zodat je ook buiten de les, in allerlei dagelijkse situaties, zelfverzekerder Engels durft te spreken. Je vergroot je woordenschat zodat je je in dagelijkse situaties verstaanbaar kunt maken. Aan de hand van de basisregels van de Engelse grammatica leer je hoe je eenvoudige zinnen kunt vormen. De cursus Engels voor beginners (A2) bereidt je voor op de vervolgcursus Engels voor beginners (A2+).

  Niveau: Deze cursus is bedoeld voor volwassen cursisten die snel en effectief de basis van het Engels willen leren. De cursus is heel geschikt voor mensen die nog niet veel Engels hebben gehad, of via zelfstudie Engels hebben geleerd op niveau A1.

 • Engels voor beginners (A2+)

  Tijdens deze cursus ligt de nadruk op spreken en luisteren, zodat je ook buiten de les, in allerlei dagelijkse situaties, zelfverzekerder Engels durft te spreken. Aan het einde van deze vervolgcursus beheers je het Engels ongeveer op niveau A2, conform de eisen in het Europees Referentiekader voor moderne vreemde talen (ERK).

  Niveau: Deze cursus is bedoeld voor volwassen cursisten die snel en effectief de basis van het Engels willen leren. De cursus is heel geschikt voor mensen die de cursus Engels voor beginners (A2) hebben gevolgd, of via zelfstudie Engels hebben geleerd op niveau A2.

 • Engels voor gevorderden (B1)

  Tijdens deze cursus werk je verder aan je kennis van het Engels tot op niveau B1. De nadruk ligt op spreken en luisteren, zodat je ook buiten de les, in allerlei dagelijkse situaties, zelfverzekerder Engels durft te spreken. Tijdens deze cursus breid je je woordenschat uit en leer je nieuwe Engelse werkwoordstijden, zodat je je nauwkeuriger in het Engels kunt uitdrukken. De cursus bereidt je voor op de vervolgcursus Engels voor gevorderden (B1+).

  Niveau: De cursus is bedoeld voor iedereen die het Engels beheerst op A2-niveau en graag gemakkelijker wil kunnen communiceren in dagelijkse situaties.

 • Engels voor gevorderden (B1+)

  Tijdens deze cursus werk je verder aan de vaardigheden die je tijdens de cursus Engels voor gevorderden (B1) hebt opgedaan. Je vergroot je woordenschat en leert hoe je complexere Engelse grammaticaregels correct kunt toepassen. Er wordt van je verwacht dat je gemiddeld 3 uur per week thuis oefent. Aan het einde van deze vervolgcursus beheers je het Engels op niveau B1, conform de eisen in het Europees Referentiekader voor moderne vreemde talen (ERK).

  Niveau: Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die al ten minste 30 uur aan B1 of een vergelijkbare cursus hebben besteed, of tijdens de intake kunnen aantonen dat ze over een voldoende hoog niveau beschikken.

 • Engels voor gevorderden (B2)

  Tijdens deze cursus worden de vaardigheden die op B1-niveau zijn opgedaan verankerd en verder uitgebouwd. Hij is bedoeld voor mensen die hun woordenschat willen vergroten en complexere grammaticale constructies willen leren en in de praktijk willen toepassen. De cursus is heel geschikt voor cursisten die Engels spreken op hun werk of in het onderwijs, of die graag in een Engelstalige omgeving willen wonen of werken. Dit niveau is ook heel geschikt voor cursisten die uiteindelijk door willen naar niveau C1 voor vergevorderden of voor mensen die zich voorbereiden op het IELTS-examen of het Cambridge First Certificate in English (FCE). De cursus bereidt je voor op de vervolgcursus Engels voor gevorderden (B2+).

  Niveau: Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die al ten minste 60 uur aan B1 of een vergelijkbare cursus hebben besteed, of tijdens de intake kunnen aantonen dat ze over een voldoende hoog niveau beschikken.

 • Engels voor gevorderden (B2+)

  Tijdens deze cursus breid je je kennis en vaardigheden uit van niveau B1+ naar B2. Je leert hoe je complexere grammaticale constructies correct kunt toepassen, verbetert je uitspraak en vergroot je woordenschat tijdens verschillende spreekvaardigheidsoefeningen. De cursus is heel geschikt voor cursisten die Engels spreken op hun werk of in het onderwijs, of die graag in een Engelstalige omgeving willen wonen of werken. Dit niveau is ook heel geschikt voor cursisten die uiteindelijk door willen naar niveau C1 voor vergevorderden of voor mensen die zich voorbereiden op het IELTS-examen of het Cambridge First Certificate in English (FCE). Aan het einde van deze vervolgcursus beheers je het Engels op niveau B2, conform de eisen in het Europees Referentiekader voor moderne vreemde talen (ERK).

  Niveau: Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die al ten minste 30 uur aan B2 of een vergelijkbare cursus hebben besteed, of tijdens de intake kunnen aantonen dat ze over een voldoende hoog niveau beschikken.

 • Engels voor vergevorderden (C1)

  Tijdens deze cursus breid je je kennis en vaardigheden uit van niveau B2 naar C1. Je perfectioneert je uitspraak, vergroot je woordenschat en leert actief mee te doen aan gesprekken op hoog niveau, zowel privé als in een zakelijke context. Na deze cursus begrijp je een breed scala van lastige, langere teksten en herken je de impliciete betekenis. Je kunt brieven, essays of rapporten schrijven over complexe onderwerpen, en weet daarin de juiste toon te treffen. De cursus bereidt je voor op de vervolgcursus Engels voor vergevorderden (C1+).

  Niveau: Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die niveau B2 al beheersen, onlangs ten minste 60 uur hebben besteed aan Engels voor gevorderden (B2 en B2+), of tijdens de intake kunnen aantonen dat ze over een voldoende hoog niveau beschikken. De cursus is heel geschikt voor cursisten die het Engels nodig hebben in een professionele of academische context.

 • Engels voor vergevorderden (C1+)

  Tijdens deze cursus breid je je kennis en vaardigheden uit naar niveau C1. Je perfectioneert je uitspraak, vergroot je woordenschat en leert actief mee te doen aan gesprekken op hoog niveau, zowel privé als in een zakelijke context. Na deze cursus begrijp je een breed scala van lastige, langere teksten en herken je de impliciete betekenis. Je kunt brieven, essays of rapporten schrijven over complexe onderwerpen, en weet daarin de juiste toon te treffen. Aan het einde van deze vervolgcursus beheers je het Engels op niveau C1, conform de eisen in het Europees Referentiekader voor moderne vreemde talen (ERK).

  Niveau: Deze cursus is bedoeld voor volwassenen die al ten minste 30 uur aan C1 of een vergelijkbare cursus hebben besteed, of tijdens de intake kunnen aantonen dat ze over een voldoende hoog niveau beschikken. De cursus is heel geschikt voor cursisten die het Engels nodig hebben in een professionele of academische context.

Wij laten woorden werken voor ...

Ik wil contact over deze training

Onze online nieuwsbrief Taalcentrum-NU ontvangen?
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Webdesign : RAADHUIS /  Fotografie