​Raet contracteert Taalcentrum-VU als vaste vertaalpartner

7 februari 2018

Het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU heeft de aanbesteding redactie- en vertaalwerk van HR-dienstverlener Raet gewonnen.


Als grondlegger van HR cloud software is Raet uitgegroeid tot een toonaangevende internationale HR-dienstverlener. Om hun diensten in elke taal goed over het voetlicht te brengen, startte Raet een aanbestedingsprocedure voor een vaste leverancier op het gebied van redactie- en vertaalwerk.

Het vertaalbureau van Taalcentrum-VU won de aanbesteding en gaat vol enthousiasme aan de slag met vertalingen naar het Nederlands, Engels, Spaans, Frans en Duits. Het gaat voornamelijk om het vertalen en corrigeren van softwareteksten, release notes en handleidingen. Daarnaast behoren ook marketinguitingen, corporate communicatie en interne (HR-)communicatie tot de opdracht.

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon