Royal Schiphol Group selecteert Taalcentrum-VU als vertaalpartner

14 februari 2018

Taalcentrum-VU is een van de vaste vertaalpartners van de Royal Schiphol Group.


Royal Schiphol Group schreef in het najaar van 2017 een request for proposal uit voor de vertaalwerkzaamheden binnen de business areas Aviation, Consumer Products & Services, Real Estate en Alliances & Participations. Deze verschillende areas hebben een brede en uiteenlopende vertaalbehoefte.

Om in deze vertaalbehoefte te kunnen voorzien heeft Schiphol drie vertaalpartners geselecteerd. Taalcentrum-VU is een van die vertaalpartners. Wij zijn trots op onze bewezen expertise in de verschillende vakgebieden waarop de teksten van Schiphol betrekking hebben. Wij zien ernaar uit met onze kwalitatief hoogwaardige vertalingen een bijdrage te leveren aan de missie van Schiphol, Connecting the Netherlands: Nederland optimaal verbinden met de rest van de wereld, en zo een bijdrage leveren aan de welvaart en het welzijn in Nederland en daarbuiten.

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon