Taalcentrum-VU opnieuw naar Aruba

7 oktober 2018

De komende twee weken verzorgt het Taalcentrum-VU opnieuw Nederlandse taal- en communicatietrainingen op Aruba. Deze nieuwe reis is het vervolg op een succesvolle eerste kennismaking in mei van dit jaar.


In mei waren we een week lang op Aruba om trainingen te geven aan de Universiteit van Aruba en de Algemene Rekenkamer. Op de universiteit volgden deelnemers van diverse bedrijven de training Beleid schrijven met impact. Ook organiseerden we tweemaal een Turbocollege Spelling. Voor de Algemene Rekenkamer verzorgden we trainingen Redigeren en Helder Rapporteren. De samenwerking verliep uitstekend en mede dankzij de positieve evaluaties van de eerdere trainingen, gaan we nu opnieuw naar Aruba. Gedurende twee weken geven we diverse Nederlandse schrijftrainingen voor verschillende opdrachtgevers op het eiland.

Beleid schrijven Aruba

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon