Twee ministeries selecteren Taalcentrum-VU als vertaalpartner

9 juni 2022

Vanaf deze zomer gaan wij vertalingen verzorgen voor het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Autoriteit Consument en Markt en het Centraal Planbureau.


Topvertalingen voor topopdrachtgevers

Na een aanbestedingsprocedure kwam Taalcentrum-VU als beste uit de bus, met twee exclusieve raamovereenkomsten als resultaat. Het gaat om vertaalwerk in uiteenlopende talen en specialismen, van bijvoorbeeld onderzoeksrapporten, kamerbrieven, persberichten en nota’s.
We gaan vertalen voor de bestuursdepartementen van de ministeries, maar ook voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Agentschap Telecom, Instituut Mijnbouwschade Groningen, Staatstoezicht op de Mijnen en Dienst ICT Uitvoering.

Directeur Annette van der Schee over dit resultaat: ‘Vanzelfsprekend zijn we ontzettend blij dat we voor deze mooie opdrachtgevers aan de slag mogen. Als kers op de taart verlengen we hiermee onze jarenlange samenwerking met Autoriteit Consument en Markt. Ons team is vol enthousiasme gestart met de voorbereidingen, zodat we vanaf de allereerste opdracht topvertalingen kunnen leveren.’

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon