Maatwerktraining pakt goed uit voor Onderzoekschool Oncologie

Maatwerktraining pakt goed uit voor Onderzoekschool Oncologie

10 mei 2021

Contact opnemen

Sinds twee jaar verzorgt Taalcentrum-VU een korte workshop voor de promovendi van OOA. De workshop is erop gericht promovendi handvatten te bieden voor het schrijven van een research paper.

 

In drie online sessies van 3 uur gaan we in op de verschillende onderdelen van een research paper: de introductie, de discussie en de cover letter. Onze docent en cursusontwikkelaar, Philip Springer, heeft deze workshop ontwikkeld voor OOA. De voertaal tijdens de workshop is Engels.

Esther Ruhé, coördinator van OOA, zegt hierover: ‘dankzij de mogelijkheid om de workshop op maat te laten maken – waarbij het Taalcentrum-VU heel positief tegenover specifieke wensen stond - sluit de workshop perfect aan bij de behoefte van onze promovendi. Niet alleen inhoudelijk, maar ook door de enthousiaste en professionele manier waarop lesgegeven wordt. Dit is te merken aan de positieve reacties die ik van de deelnemers terugkrijg en de steeds groter wordende groep die zich inschrijft voor deze workshop’.

De evaluaties van de deelnemers zijn erg positief: 

‘Writing is sometimes difficult for me, but it will be much easier now that I know how to apply the skills that were taught during the course.’ ‘Philip really is an outstanding teacher. Thanks a lot, you solved my scientific writers block’.


Ben je ook geïnteresseerd in een training op maat? Neem dan contact op met Judith Meijer van Taalcentrum-VU. Of neem een kijkje op onze websitepagina met trainingen speciaal voor promovendi.

 
 

 

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
434