Visser & Visser tilt Engels naar een hoger niveau

Visser & Visser tilt Engels naar een hoger niveau

6 mei 2022

Contact opnemen

Visser & Visser is een accounts- en advieskantoor met 450 medewerkers verdeeld over 12 vestigingen in Nederland. In samenwerking met het Taalcentrum-VU verhogen zij de Engelse taalvaardigheid.

 

Zelfverzekerder Engels spreken

In 2021 vroeg Visser & Visser bij Taalcentrum-VU een training Engels aan voor de internationale business unit. In vier praktijkgerichte sessies ondersteunden we een team van fiscalisten, accountants, adviseurs en relatiemanagers bij hun Engelse taalvaardigheid. Zo kunnen zij met meer vertrouwen gesprekken voeren met hun internationale klanten.

Wegens succes verlengd

Dankzij de fijne samenwerking heeft Visser & Visser ons dit jaar opnieuw benaderd. Dit jaar heeft het bedrijf ons gevraagd een programma te maken voor zijn algemene opleidingsplan. We hebben twee type trainingen ontwikkeld: Brush up your English voor medewerkers die hun Engels willen opfrissen, en Business English voor diegenen die hun Engels op een hoger niveau willen brengen.

Training Financieel Engels

Wil jij ook met meer zelfvertrouwen gesprekken voeren, calls en onderhandelingen ingaan, vlotter je teksten kunnen schrijven en minder hoeven zoeken naar woorden? Dan is de training Financieel Engels iets voor jou. Deze training is op maat gemaakt voor de financiële sector, je gaat aan de slag met realistische situaties en teksten uit de financiële werkpraktijk.

 

423