​Taalcentrum-VU wederom ISO 17100-gecertificeerd

25 juli 2018

Het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU is wederom ISO 17100-gecertificeerd. We zijn zonder tekortkomingen geslaagd voor de jaarlijkse herkeuring van Kiwa. Dat houdt in dat we voldoen aan alle eisen die de ISO 17100-norm voorschrijft.


Wat houdt de ISO 17100-norm in?

De ISO 17100-certificering is een kwaliteitskeurmerk. In de norm wordt beschreven aan welke eisen een vertaalbureau moet voldoen om zich gecertificeerd te mogen noemen. De ISO 17100-norm gaat bijvoorbeeld over het vertaalproces, hulpmiddelen die gebruikt worden en extra services als revisie. Bij een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau weet je als klant direct waar je aan toe bent: kwaliteitsvertalingen door native speakers inclusief revisie.

‘Een bevestiging van onze kwaliteit’

Paul Rueckert, hoofd van het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU, is blij met de hernieuwde certificering. ‘Kwaliteitsvertalingen leveren is voor ons vanzelfsprekend, maar het is fijn om dat bevestigd te zien met de ISO 17100-certificering. Iedereen binnen ons vertaalbureau werkt hard om de kwaliteit te leveren die de klant van ons verwacht. Deze certificering geeft aan dat het met die kwaliteit van ons vertaalbureau wel goed zit!’

Waarom kiest het Taalcentrum-VU voor ISO 17100?

Het is eenvoudig om te roepen dat je kwaliteit levert, maar met een ISO 17100-certificering is die kwaliteit gegarandeerd. Fijn voor ons om te zien dat we goed bezig zijn, maar nog belangrijker voor de klant. Dankzij de ISO 17100-certificering weet je waar je aan toe bent, wat je krijgt en wat je mag verwachten van het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU.

Jaarlijks terugkerende audit

Het ISO 17100-certificaat is voor ons ook een mooie motivatie om de kwaliteit hoog te houden. Ieder jaar doet keuringsinstantie Kiwa een audit, om te beoordelen of we nog voldoen aan de geldende eisen van de ISO 17100-norm. Deze keuring houdt ons scherp, zodat je als klant verzekerd bent van topkwaliteit.

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon