Taalcentrum-VU blijft ISO 17100-gecertificeerd

Taalcentrum-VU blijft ISO 17100-gecertificeerd

5 mei 2023

Contact opnemen

Het vertaalbureau van Taalcentrum-VU is wederom geslaagd voor de ISO 17100-keuring. Dat houdt in dat we voldoen aan alle eisen die de ISO 17100-norm voorschrijft. Bij ons ben je als klant verzekerd van topkwaliteit.

 

Jaarlijks terugkerende audit

In april 2023 hadden wij opnieuw een auditor op bezoek. Zij was wederom dik tevreden over onze werkprocessen. We zijn dan ook met vlag en wimpel geslaagd voor de audit en blijven vol trots ISO 17100-gecertificeerd.

Wat is een ISO 17100-certificaat?

Het ISO 17100-certificaat is een kwaliteitskeurmerk. In de ISO 17100-norm wordt beschreven aan welke eisen een vertaalbureau moet voldoen om zich gecertificeerd te mogen noemen. Deze eisen hebben onder andere betrekking tot de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, projectbeheer en dienstverlening.

Bij Taalcentrum-VU hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. De norm voor vertaaldiensten ondersteunt onze ambitie om kwalitatief hoogstaande vertalingen en optimale dienstverlening aan onze klanten te leveren. De periodieke controle is dan ook erg fijn om ons scherp en alert te houden.

‘Een bevestiging van onze kwaliteit’

Ellen Falkenhagen, hoofd van het vertaalbureau van Taalcentrum-VU, is blij met de hernieuwde certificering. ‘Kwaliteitsvertalingen leveren is voor ons vanzelfsprekend, maar het is fijn om dat bevestigd te zien met de ISO 17100-certificering. Iedereen binnen ons vertaalbureau werkt hard om de kwaliteit te leveren die de klant van ons verwacht. Deze certificering geeft aan dat het met die kwaliteit van ons vertaalbureau wel goed zit!’

409