Taalcentrum-VU in top 3 Beste opleider van Nederland 2022

22 december 2022

​Het Taalcentrum-VU heeft een plek in de top 3 van de Beste Opleider van Nederland 2022 behaald, in de categorie Taalcursus. Onze taaltrainingen en communicatiecursussen werden dit jaar gemiddeld met een 8,9 beoordeeld door onze cursisten.


Opleider van het jaar 2022

De Opleider van het jaar verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd door Springest. De winnaars van de verkiezing worden bepaald op basis van ervaringen die worden achtergelaten op de trainingen die op Springest.nl staan. Voor de Opleider van het jaar 2022 tellen alleen de ervaringen in dat jaar mee. Ook moet je minimaal twintig ervaringen verzamelen om mee te doen.

Wat is Springest?

Springest is het platform waar aanbieders en bezoekers van trainingen bij elkaar komen. Maandelijks zoeken 300.000 unieke bezoekers hun weg tussen 200.000 trainingen van meer dan 7.000 verschillende aanbieders.

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon