Taalcentrum-VU verlengt NRTO-keurmerk

10 januari 2022

Het Taalcentrum-VU heeft het NRTO-keurmerk verlengd voor zijn trainingen. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.


Sinds 2016 bezit het Taalcentrum-VU het NRTO-keurmerk. Dit jaar is wederom het keurmerk verlengd en voldoen wij nog altijd aan de kwaliteitseisen op het gebied van trainingen. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.
Met trots kunnen we zeggen dat we houder zijn van alle bekende kwaliteitscertificaten. We zijn ISO-gecertificeerd voor ons vertaalwerk, hebben een Cedeo-erkenning voor klanttevredenheid en bezitten dus ook het NRTO-keurmerk. 

NRTO-keurmerk

Wat zegt het NRTO-keurmerk? Je herkent goede opleiders aan het NRTO-keurmerk. Opleiders met dit keurmerk leveren kwaliteit en zijn professioneel en betrouwbaar. Tevens voldoen opleiders met dit keurmerk aan de volgende kwaliteitseisen: 

  • de opleider is transparant over de producten en diensten
  • de opleider biedt een goede dienstverlening
  • de opleider zet deskundig personeel in
  • de opleider meet de klanttevredenheid

Aan de hand van een onafhankelijk keuringsinstituut laat de NRTO jaarlijks toetsen of de opleiders voldoen aan deze eisen. 
Meer informatie over dit keurmerk vind je op nrto.nl/keurmerk.

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon