Taalcentrum-VU verlengt NRTO-keurmerk

Taalcentrum-VU verlengt NRTO-keurmerk

10 juli 2023

Contact opnemen

Het Taalcentrum-VU heeft het NRTO-keurmerk verlengd voor zijn trainingen. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.

 

Sinds 2016 bezit Taalcentrum-VU het NRTO-keurmerk. Dit jaar is het keurmerk opnieuw verlengd: wij voldoen aan alle kwaliteitseisen voor trainingen. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden.
Met trots kunnen we zeggen dat we houder zijn van alle bekende kwaliteitscertificaten. We zijn ISO-gecertificeerd voor ons vertaalwerk, hebben een Cedeo-erkenning voor klanttevredenheid en bezitten dus ook het NRTO-keurmerk. 

NRTO-keurmerk

Wat zegt het NRTO-keurmerk? Je herkent goede opleiders aan het NRTO-keurmerk. Opleiders met dit keurmerk leveren kwaliteit en zijn professioneel en betrouwbaar. Ook voldoen opleiders met dit keurmerk aan de volgende kwaliteitseisen: 

  • de opleider is transparant over de producten en diensten
  • de opleider biedt een goede dienstverlening
  • de opleider zet deskundig personeel in
  • de opleider meet de klanttevredenheid

Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling.
Meer informatie over dit keurmerk vind je op nrto.nl/keurmerk.

Op zoek naar een geschikte taal- of communicatietraining?

Bekijk ons volledige trainingsaanbod hier. Of laat je adviseren door een van onze medewerkers via trainingen@taalcentrum-vu.nl of 020 - 244 3400. 

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
404