7 juli webinar Vastgoed Engels: onderhandelen en overtuigen met impact

5 juni 2020

De vastgoedbranche in het algemeen, en de woningmarkt in het bijzonder, worden steeds internationaler. Daarom krijg je als makelaar, investeerder of ontwikkelaar vaker met internationale klanten te maken. Belangrijk dus om ook in het Engels voldoende toegerust te zijn om je vak optimaal te kunnen uitoefenen.


Webinarprogramma

Taalcentrum-VU is specialist in vastgoedcommunicatie, in de webinar op 7 juli combineren wij ons 30 jaar ervaring als vertaalbureau en trainingsbureau. Trainer Sue Soltis neemt je mee in de wereld van Engels vakjargon, krachtige formuleringen en beter uit de hoek komen in onderhandelingen.

  • Vastgoedjargon: het vergroten van je woordenschat
  • Activeren van je passieve vocabulaire, vaste woordcombinaties en false friends
  • Voorbeeldzinnen bij onderhandelen: samenvatten en vooruitblikken, bevestigen en afwijzen
  • Krachtige woorden: overtuigen in je salespitches
  • Tips en trucs: terminologie opzoeken en slim bronnen raadplegen

Deze webinar is geschikt voor iedereen die actief is in de vastgoedbranche. Van makelaar tot ontwikkelaar en van investeerder tot taxateur.

Aanmelden?

Deelname aan het webinar van 7 juli is gratis. Klik op deze link en vul onderaan de pagina het formulier in of stuur een mail met daarin je gegevens naar events@vastgoedjournaal.nl o.v.v. 'Webinar: Vastgoed Engels: Onderhandelen en overtuigen met impact'.


Training Vastgoed Engels

Het Taalcentrum-VU biedt een vakgerichte training Vastgoed Engels. Tijdens deze training leer je de specifieke mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden in het Engels die noodzakelijk zijn om op professionele wijze te kunnen communiceren met Engelstalige klanten en andere relevante partijen. Je gaat actief aan de slag met relevante oefeningen voor de vastgoedbranche en krijgt tips en trucs die je direct kunt toepassen.


Wij werken voor RNW Media Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Webdesign : RAADHUIS /  Fotografie