Webinar Vastgoed Engels: onderhandelen en overtuigen met impact

Webinar Vastgoed Engels: onderhandelen en overtuigen met impact

5 juni 2020

Contact opnemen

De vastgoedbranche in het algemeen, en de woningmarkt in het bijzonder, worden steeds internationaler. Daarom krijg je als makelaar, investeerder of ontwikkelaar vaker met internationale klanten te maken. Belangrijk dus om ook in het Engels voldoende toegerust te zijn om je vak optimaal te kunnen uitoefenen.

 

Webinarprogramma

Taalcentrum-VU is specialist in vastgoedcommunicatie, in de webinar op 7 juli 2020 combineerde wij ons 30 jaar ervaring als vertaalbureau en trainingsbureau. Trainer Sue Soltis neemt je mee in de wereld van Engels vakjargon, krachtige formuleringen en beter uit de hoek komen in onderhandelingen.

  • Vastgoedjargon: het vergroten van je woordenschat
  • Activeren van je passieve vocabulaire, vaste woordcombinaties en false friends
  • Voorbeeldzinnen bij onderhandelen: samenvatten en vooruitblikken, bevestigen en afwijzen
  • Krachtige woorden: overtuigen in je salespitches
  • Tips en trucs: terminologie opzoeken en slim bronnen raadplegen

Deze webinar is geschikt voor iedereen die actief is in de vastgoedbranche. Van makelaar tot ontwikkelaar en van investeerder tot taxateur.

Webinar gemist?

Heb je de webinar gemist? Geen punt. Je kunt de webinar hier terugkijken.

Training Vastgoed Engels

Het Taalcentrum-VU biedt een vakgerichte training Vastgoed Engels. Tijdens deze training leer je de specifieke mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden in het Engels die noodzakelijk zijn om op professionele wijze te kunnen communiceren met Engelstalige klanten en andere relevante partijen. Je gaat actief aan de slag met relevante oefeningen voor de vastgoedbranche en krijgt tips en trucs die je direct kunt toepassen.

440