Lorem ipsum

Japans vertaalbureau

Voor een goede Japanse vertaling is kennis van de taal én het land een vereiste. Onze native speaker vertalers kennen beide uitstekend en leveren daarom perfecte vertalingen.

 • Vertalers met kennis van de Japanse cultuur
 • Gespecialiseerd in uiteenlopende tekstsoorten
 • Gecertificeerd Japans vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Japans vertaalbureau

Japan is één van de meest ontwikkelde landen van Azië. Het is daarmee een interessante markt om te betreden voor bedrijven. Ook al is het Engels van de gemiddelde Japanner best in orde, de beste entree op de Japanse markt maak je met professionele Japanse vertalingen. Daarvoor ben je bij ons Japans vertaalbureau aan het juiste adres. Van juridische documenten tot marketingteksten en van handleidingen tot officiële stukken, wij verzorgen Japanse vertalingen van topkwaliteit.

Vertalingen Japans – Nederlands en Nederlands – Japans

Ons Japans vertaalbureau krijgt de meeste aanvragen voor een vertaling Japans – Nederlands of Nederlands – Japans. Maar ook alle andere talencombinaties met Japans zijn mogelijk. We hebben nog nooit nee verkocht tegen een talencombinatie. Benieuwd of we de door jouw gewenste talencombinatie ook uitvoeren? Neem vrijblijvend contact op met ons vertaalbureau.

Japanse vertaling met aandacht voor cultuur

Als er een land is waar cultuur een belangrijke rol speelt, is het wel Japan. Dat is de reden waarom we voor Japanse vertalingen uitsluitend met native speaker vertalers werken. Zij kennen de Japanse taal en cultuur van binnen en van buiten. Hierdoor kiezen ze altijd het juiste woord binnen de context en houden ze rekening met belangrijke cultuurverschillen. Het resultaat? Een Japanse vertaling die niet aanvoelt als een vertaling, maar leest als een originele tekst.

Gecertificeerd Japans vertaalbureau

Wij hechten met ons Japans vertaalbureau aan kwaliteit. Wij zijn ISO 17100-gecertificeerd, wat inhoudt dat je kunt rekenen op een vertaling door een native speaker voor jouw Japanse vertaling. Ook wordt de tekst standaard nagelopen door een professionele revisor. De revisor voert een tweede check uit, om te kijken of de boodschap uit de brontekst goed is overgekomen. Met behulp van gespecialiseerde vertaalsoftware zorgt ons Japans vertaalbureau tevens voor consistentie van jouw vertalingen. Heb je een eigen termenlijst die we mogen gebruiken? Laat het ons weten en we zetten de termenlijst in onze vertaalsoftware.

En de rest van Azië?

Het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU vertaalt ook naar andere Aziatische talen, bijvoorbeeld Chinees – Nederlands en Nederlands – Chinees. Maar ook voor landen als Thailand, Vietnam of Maleisië kun je bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Vertaalbureau Japans nodig? Neem dan contact met ons op

Op zoek naar een Japans vertaalbureau? Onze Japanse vertaler staat voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl of bel naar 020 - 244 3400.

Ook interessant

Juridisch vertaalbureau

 • Juridische vertalers uit het vak
 • Thuis in juridisch jargon
 • Beëdigde vertaling geen probleem

Technisch vertaalbureau

 • Diverse technische teksten
 • Vaktermen komen terug in je vertaling
 • Technische vertaling in alle talen

Website vertalen

 • Vertalingen van en naar alle talen
 • Altijd native speakers
 • SEO-vertalingen inclusief revisie

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

141