Lorem ipsum

Financieel vertaalbureau

Kies voor een financiële vertaling bij hét financieel vertaalbureau van Amsterdam. Onze native speaker vertalers werken accuraat en hebben kennis van zaken. Van en naar elke taal.

 • Financiële vertalingen met precisie
 • Gespecialiseerde vertalers
 • Ook beëdigde financiële vertalingen mogelijk

Vrijblijvende offerte aanvragen

Financieel vertaalbureau

Een financieel document vertalen is precisiewerk. Je wilt natuurlijk geen fouten in je financiële tekst hebben. Kennis en ervaring in combinatie met accuraatheid is dan vereist. Het financieel vertaalbureau van het Taalcentrum-VU werkt met professionele native speaker vertalers met een financiële achtergrond. Zij hebben kennis van zaken en weten precies wat er gevraagd wordt bij het vertalen van financiële stukken. Dankzij hun financiële achtergrond kun je er zeker van zijn dat ze bekend zijn met het onderwerp van je tekst.

Financiële vertalingen in veel talen

Het financieel vertaalbureau van Taalcentrum-VU vertaalt financiële documenten naar veel talen. Financiële stukken zijn doorgaans vertrouwelijk of bevatten vertrouwelijke informatie. Daarom gaan onze vertalers zeer discreet te werk. Als het nodig is, tekenen we een geheimhoudingsverklaring. Uiteraard gaan wij intern vertrouwelijk om met jouw teksten. De financiële vertaling wordt behandeld zoals door jou bepaald. Onze projectcoördinatoren gaan zorgvuldig te werk en zien erop toe dat de geheimhouding wordt nageleefd.

Financieel vertaalbureau met certificering

Jouw vertrouwelijke financiële vertaling hoort thuis bij een professioneel financieel vertaalbureau. Taalcentrum-VU heeft een ISO 17100-certificering en levert financiële vertalingen van hoge kwaliteit. De ISO 17100-certificering stelt strenge normen voor vertaaldiensten. Hier houden wij ons dan ook aan. Dat houdt in: native speaker vertalers, projectcoördinatie en een revisor die de vertalingen nakijkt op eventuele inconsistenties. Het resultaat? Een perfecte financiële vertaling binnen de gestelde deadline.

Financiële vertalers met veel expertise in de sector

Met ruim 30 jaar ervaring hebben we heel veel financiële vertalingen verzorgd. Van financiële jaarverslagen tot rapporten. Daarnaast bestaat ons klantenbestand uit uiteenlopende opdrachtgevers uit de financiële sector. Van banken tot verzekeraars en van accountants tot notarissen. Financiële vertalingen verzorgen we van en naar elke taal en ook een beëdigde vertaling behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden van een financiële vertaling bij het vertaalbureau van Taalcentrum-VU.

Ook interessant

Rapport vertalen

 • Bereik een internationaal publiek
 • Altijd de juiste terminologie
 • Vertrouwelijke documenten

Jaarverslag vertalen

 • Professionele jaarverslagvertaling
 • Word internationaal bekend
 • Bespaar kosten met ons vertaalgeheugen

Financieel Engels

 • Spreek- en schrijfvaardigheid
 • Foutloze internationale communicatie
 • Thuis in de financiële sector

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
161