Open inschrijving of in company? De voordelen op rij!

Open inschrijving of in company? De voordelen op rij!

Door Anniek Spekking

Contact opnemen

Wie had gedacht dat we ooit geanimeerd en in subgroepjes een online workshop Correct Nederlands zouden volgen? Voordat het covidbolletje ons leven radicaal veranderde, was dat een onwerkelijke gedachte.

In deze tijden van coronamaatregelen zijn online trainingen dé oplossing voor wie wil (blijven) groeien in zijn persoonlijke ontwikkeling, of die van zijn team. Maar welke vorm van training past het best bij jouw leervraag? Lees in deze blog de verschillen en voordelen per trainingsvorm.


Voor persoonlijke ontwikkeling kun je bij ons kiezen uit een groot aantal online taal- en communicatietrainingen met open inschrijving, of een-op-eenonderwijs (online), zowel in het Nederlands als in het Engels. Wil je juist nu de specifieke uitdagingen van je team aanpakken? Dan is een online incompanytraining ideaal; daarmee haal je de vakexperts (bijna letterlijk) in huis.

Online training met open inschrijving

  • Kennis uitwisselen met deelnemers van andere organisaties
  • Breed toepasbare theorie, relevante cases & interactieve opdrachten
  • Vaste (start)data
  • Keuze uit onderwerpen als Correct Nederlands, Beleid schrijven met impact, Writing a Scientific Article, Redigeren, College geven in het Engels

Online incompanytraining

  • Toegespitst op jouw organisatie, de specifieke uitdagingen van jouw team
  • Werk met je eigen teksten, die van je collega’s en formats van jouw organisatie
  • Teamontwikkeling: medewerkers werken samen en leren van elkaar
  • Bepaal zelf wanneer je de training wilt volgen
  • Denk aan onderwerpen als: copywriting, empathisch e-mailen, zakelijk Engels, adviesteksten schrijven, schrijven voor social media

Hoe volg je een online training?

Onze taal- en communicatietrainingen waren altijd al ‘blended’: we hebben een online leeromgeving waarin intakeformulieren, theorie en oefeningen terug te vinden zijn, en waarin je kunt chatten met andere deelnemers en de docent. Daarin hebben we een handige tool geïntegreerd waarmee je als team een praktisch en interactief online programma volgt. Daarbij staat kwaliteit en optimale beleving voorop. Ook op afstand is de training interactief en direct praktisch toepasbaar, en krijg je persoonlijke aandacht.

Meer weten?

Heb je vragen over welke online trainingsvorm het beste bij jou past? Bel of mail ons dan gerust voor meer informatie via trainingen@taalcentrum-vu.nl of bel 020 - 244 3400.

Auteur: Anniek Spekking

Anniek werkt sinds maart 2019 bij het Taalcentrum. Als medewerker marketingcommunicatie staat ze haar mannetje. Bovendien heeft ze ervoor doorgeleerd, dus ze weet waar ze het over heeft.

Meer over Anniek
certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
322