Amsterdam UMC – training Presenting and pitching in English

Amsterdam UMC – training Presenting and pitching in English

12 september 2022

Contact opnemen

De Doctoral School van Amsterdam UMC ondersteunt onderzoeksprofessionals tijdens hun promotietraject, met voorlichting, coaching en cursussen. Een van de cursussen die promovendi kunnen volgen is de cursus Presenting and Pitching in English, van het Taalcentrum-VU.

 

Je onderzoek in het Engels presenteren: no problem!

Wat er tijdens de training zoal aan bod komt? Deelnemers oefenen met hun eigen Engelse presentatie en krijgen tips en handvatten hoe zij hun presentatie zo overtuigend mogelijk kunnen brengen. Ook leren ze om informatie overzichtelijk en correct te presenteren in het Engels en de informatie goed af te stemmen op hun internationale publiek. Daarnaast oefenen zij hun pitch: een korte en vooral aansprekende introductie van hun onderzoek.

De deelnemers waarderen de cursus met een gemiddeld cijfer van 8.5. Enkele commentaren na afloop:

  • ‘I enjoyed practicing my presentation with my colleagues. The group was small which made it very interactive’
  • ‘Thanks a lot for your work, time and energy! This course has helped me to improve my toolkit for presenting, but also help me to see others presentation in another way’
  • 'The trainer was very knowledgeable and was able to provide us with many helpful and understandable tips’

Marjanne Meinsma van de Doctoral School: ‘We zijn verheugd dat deze cursus deel uitmaakt van ons cursusaanbod en in de huidige vorm aan alle eisen voldoet’.

Ook de training Presenteer en pitch je onderzoek in het Engels volgen?

Bekijk deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op via trainingen@taalcentrum-vu.nl. We helpen je graag verder.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
417