Avans Hogeschool kiest Taalcentrum-VU als vaste vertaalpartner

Avans Hogeschool kiest Taalcentrum-VU als vaste vertaalpartner

6 december 2021

Contact opnemen

Sinds 1 november mag Taalcentrum-VU zich de nieuwe vertaalpartner noemen van deze opleidingsorganisatie voor hoger onderwijs in Noord-Brabant, met vestigingen in Breda, Roosendaal, Den Bosch en Tilburg.

 

Betrouwbare kwaliteit

Vertalingen van goede en betrouwbare kwaliteit, partnership en flexibiliteit: dit zijn voor Avans kernbegrippen in de samenwerking met een vertaalbureau. Het Taalcentrum-VU herkent zich in deze kernbegrippen en behoeften en we zijn dan ook zeer enthousiast om Avans de komende jaren te ondersteunen met vertaaldiensten. Het Taalcentrum-VU heeft als zelfstandig onderdeel van de Vrije Universiteit de thuisbasis in de wereld van het hoger onderwijs.

Persoonlijke wijze van communiceren

Ons aanbod werd goed ontvangen: ‘de inschrijving was volledig en overtuigend’. Extra punten hebben we verdiend met onze ‘pro-actieve en persoonlijke wijze van communiceren, de uitnodigende portal en de professionele en solide presentatie’, die door corona online plaatsvond. Hoewel we erg blij zijn dat Avans ons deze optie van een online presentatie en kennismaking bood, hopen we snel een keer op locatie kennis te kunnen maken! We zien uit naar een plezierige samenwerking.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
427