CBS

CBS viert 125-jarig jubileum!

10 juni 2024

Contact opnemen

Dit jaar bestaat het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) 125 jaar. Sinds de oprichting in 1899 speelt het CBS een belangrijke rol in het verzamelen en analyseren van gegevens over allerlei maatschappelijke en economische onderwerpen in Nederland.

Dankzij het CBS weten we meer over hoe Nederland er echt voor staat. Of het nu gaat om bevolkingsaantallen, economische groei, de arbeidsmarkt of het milieu, de informatie van het CBS is onmisbaar voor iedereen: van beleidsmakers en bedrijven tot onderzoekers en gewone burgers.

Een fijne samenwerking

Taalcentrum-VU viert op zijn beurt een jubileum: niet alleen bestaan we zelf 35 jaar, ook verzorgen we dit jaar precies 15 jaar vertaalwerk voor het CBS. Naast veel mooie en vaak jaarlijks terugkerende vertaalprojecten mochten we ook een bijdrage leveren aan de vertaling van 125 jaar CBS. En daar zijn we trots op!

Kirsten van Geffen vormt samen met Toby Adams het vaste CBS-vertaalteam. Kirsten: 'We zijn erg tevreden over de samenwerking met Taalcentrum VU. Door hun flexibele opstelling weten we dat het altijd goedkomt. Bovendien reageren ze snel op onze verzoeken en leveren ze continue kwaliteit.'

Ook een vertaling nodig?

Onze collega's helpen je graag! Bekijk deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
812