Vertalingen De Nederlandsche Bank

Financiële vertalingen voor De Nederlandsche Bank

25 januari 2024

Contact opnemen

Al vijf jaar vertaalt Taalcentrum-VU met veel plezier teksten voor De Nederlandsche Bank (DNB). DNB houdt toezicht op banken, bewaakt de financiële stabiliteit in ons land en adviseert de regering. Zo streeft DNB naar een veilig betalingsverkeer en sterke en betrouwbare financiële instellingen. De specialisten van de afdeling Communicatie begeleiden en ondersteunen de organisatie bij interne en externe communicatievraagstukken.

Zonnige samenwerking met het inhouse vertaalteam

Taalcentrum-VU is sinds 2019 trotse vertaalpartner van DNB. We ondersteunen het inhouse vertaalteam binnen de communicatieafdeling met vertalingen, voornamelijk van het Nederlands naar Engels. Het gaat om rapporten, publicaties en persberichten over specialistische financieel-juridische onderwerpen. Onze vertalers zijn dan ook zeer zorgvuldig geselecteerd en gescreend, om kwaliteit en vertrouwelijkheid te waarborgen. De samenwerking loopt hierdoor al vijf jaar als een zonnetje.

 

DNB-vertaler Maud van Knippenberg: We zijn erg tevreden over de samenwerking met Taalcentrum-VU. Onze vertaalopdrachten worden snel en goed verzorgd door een team van specialisten, het contact met onze projectmanager en externe vertaalcollega’s verloopt soepel en de kwaliteit van het geleverde werk is uitstekend. We kunnen ons geen betere vertaalpartner wensen.’


Ook kwaliteitsvertalingen nodig?

Bekijk deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
768