Lloyds Bank schrijft in heldere en positieve taal

Lloyds Bank schrijft in heldere en positieve taal

4 maart 2020

Contact opnemen

Helder schrijven over financiële zaken, positief en empathisch reageren op lastige klantvragen: een hele uitdaging, maar de medewerkers van Lloyds Bank hebben zich er met plezier op gestort. En met succes, want de training Klantgericht en begrijpelijk schrijven van het Taalcentrum-VU is met hoge eindcijfers afgerond!

 

Begin dit jaar meldde Lloyds Bank zich voor deze training. Net als veel andere instellingen in de financiële wereld wil Lloyds Bank alles in het werk stellen om klanten te binden met een klantvriendelijkere, heldere en empathische manier van schrijven. Communicatiespecialist Muriël Blok, die Taalcentrum-VU nog kende uit de tijd dat ze bij een andere bank werkte, aarzelde geen moment om ons ook voor deze training in te schakelen.

Inmiddels hebben zo’n 60 medewerkers van Lloyds Bank in Amsterdam de training gevolgd. Naar volle tevredenheid, want de gemiddelde beoordeling was een 8. Als kers op de taart mocht onze trainer ook een groepje medewerkers van het Lloydskantoor in hartje Berlijn een training geven. Zij gaven de training gemiddeld maar liefst een 9.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
443