Nieuw: cursus Crisiscommunicatie in het Engels

Nieuw: cursus Crisiscommunicatie in het Engels

15 februari 2019

Contact opnemen

15 februari 2019 - Taalcentrum-VU is de samenwerking aangegaan met Compaijen C&C, specialist in crisismanagement en crisiscommunicatie. De expertise van beide partijen combineren we in de nieuwe training Crisiscommunicatie in het Engels.

 

Bij belangrijke crises volstaat het niet om alleen in het Nederlands te communiceren. Bijvoorbeeld als het gaat om terrorisme of een incident in een gebied met veel expats, toeristen of andere buitenlandse bezoekers. Het is dan noodzakelijk om ook in het Engels te communiceren met duidelijke informatie, instructies en adviezen.

In de training leren deelnemers hoe zij goed in het Engels communiceren met pers- en publiek. Aan bod komen onder andere het schrijven van Engelstalige Twitterberichten, het geven van korte Engelstalige statements en het uitbreiden van de woordenschat (crisisjargon). De training is zeer interactief en bestaat grotendeels uit casuïstiek: voor verschillende type crises en incidenten leren de deelnemers hoe ze hun Engelstalige communicatie voorbereiden en uitvoeren.

Meer informatie vind je op de site van Compaijen.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
452