Schrijftrainingen Sociale Verzekeringsbank

Schrijftrainingen voor de Sociale Verzekeringsbank

11 september 2023

Contact opnemen

Dit voorjaar heeft Taalcentrum-VU verschillende schrijftrainingen georganiseerd voor de afdeling Strategie, Recht en Communicatie van de Sociale Verzekeringsbank. Zowel de deelnemers als de trainers waren erg enthousiast!

Training Heldere nota’s schrijven

Een van onze vaste trainers Gea Wisse gaf de training Heldere nota’s schrijven. Hierin leerden de deelnemers hoe ze hun nota’s helder, gestructureerd en lezersgericht kunnen schrijven en gingen ze aan de slag met het vaste format van de SVB. Gea vertelt over de training: ‘De training verliep erg goed, het waren fijne groepen. De teksten die ik gezien heb na de training waren verrassend goed. De tips en handreikingen zijn veel toegepast!’ Zo horen we het graag, trainingen die meteen worden toegepast in de praktijk.

Foutloze communicatie voor SVB

De andere training die werd gegeven was Correct Nederlands. De deelnemers frissen hierin hun kennis over de spelling- en grammaticaregels op, om vervolgens weer foutloos te schrijven. De reactie van de deelnemers na afloop waren erg positief. Iemand schreef: ‘We hebben veel onderwerpen behandeld en geoefend. De trainer was leuk en speelde goed in op vragen en opmerkingen uit de groep. We hebben veel gelachen!’ De training werd gemiddeld beoordeeld met een 8,9!


Ook schrijftrainingen binnen jouw bedrijf organiseren?

Bekijk deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op via trainingen@taalcentrum-vu.nl.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
355