Taalcentrum-VU doet donatie van € 1500,- aan stichting steun emma

Taalcentrum-VU doet donatie van € 1500,- aan stichting steun emma

20 december 2016

Contact opnemen

Het Taalcentrum-VU doneert € 1500,- aan het Emma Kinderziekenhuis. Met deze donatie kan het kinderziekenhuis nog betere zorg verlenen aan ernstig zieke kinderen.

 

Met heel veel plezier heeft het Taalcentrum-VU vandaag een donatie gedaan aan de stichting steun emma kinderziekenhuis AMC. Het Taalcentrum-VU sluit daarmee aan bij de actie Sparkles for Emma*. Rob Doeve, directeur van het Taalcentrum-VU: ‘We sturen met kerst geen relatiegeschenken meer. Daarmee sparen we geld uit. Dat geven we aan een goed doel. We laten het onze relaties ook weten. Iedereen blij!’ Bij het overhandigen van de cheque kregen Marc Wessels (marketingmedewerker bij het Taalcentrum-VU) en Rob Doeve een rondleiding door het Emma Kinderziekenhuis. Marc: ‘Indrukwekkend om te zien wat het ziekenhuis doet voor zulke zieke kinderen. Het kind staat in alles centraal. Alles om de beste voorwaarden te scheppen voor herstel. We zijn trots op deze bestemming van de donatie!’

*Social Sparkles is een gezamenlijk initiatief van het Amsterdam Light Festival, RBS, Hello Zuidas, Amsterdam Zuidas en het Emma Kinderziekenhuis. Meer weten of zelf doneren? Stuur een e-mail naar steunemma@amc.nl.

 

463