Taalcentrum-VU ISO 27001-gecertificeerd

Taalcentrum-VU ISO 27001-gecertificeerd

09 oktober 2023

Contact opnemen

Taalcentrum-VU is sinds oktober 2022 volledig gecertificeerd volgens de Europese norm voor informatiebeveiliging, de ISO 27001. Dit jaar is het bedrijf opnieuw beoordeeld, én zijn we wederom geslaagd.

Dataveiligheid voorop

Certificeringsinstantie Kiwa hield opnieuw alle beleidsprocessen en kwaliteitssystemen tegen het licht. Uitkomst: in alle opzichten is dataveiligheid bij het Taalcentrum op orde. Dat betekent dat wij uiterst zorgvuldig omgaan met gegevens en bestanden van onze klanten en leveranciers, dat ons back-upbeleid waterdicht is en dat wij onze eigen interne audits goed uitvoeren. Dat laatste met het oog op continue verbetering. Onze doelstellingen op het gebied van informatiebeveiliging maken we waar. Dat heeft de auditor dan ook kunnen vaststellen. Wij zijn trots op deze certificering volgens een uiterst stringente norm.

Kwaliteitskeurmerk voor onze vertaalafdeling

Taalcentrum-VU is sinds 2016 bovendien gecertificeerd volgens de norm ISO 17100. Dit kwaliteitskeurmerk richt zich speciaal op vertaalbureaus en garandeert dat wij kwaliteitsvertalingen leveren, gemaakt door native speakers, en altijd gecontroleerd door een revisor. Zo weet je dat jouw vertalingen bij ons altijd in kundige én veilige handen zijn!


415