Taalcentrum-VU verlengt ISO 17100-certificering

Taalcentrum-VU verlengt ISO 17100-certificering

9 juni 2022

Contact opnemen

Taalcentrum-VU verlengt ISO 17100-certificering. We zijn zonder tekortkomingen geslaagd voor de jaarlijkse herkeuring van Kiwa. Dat houdt in dat we voldoen aan alle eisen die de ISO 17100-norm voorschrijft.

 

Onlangs kwam een auditor van certificeringsinstantie Kiwa bij ons langs om onze vertaalprocessen tegen het licht te houden. Handelen we volledig in overeenstemming met de Europese norm voor vertaaldiensten? Zijn onze dossiers op orde? Bevorderen we permanente educatie voor onze interne en externe krachten? Zijn onze processen goed beschreven? Doen we ook daadwerkelijk wat we beloven?

Fully compliant

De auditor heeft gedurende de dag alle aspecten van onze dienstverlening en interne processen bekeken en met de norm vergeleken. Ze heeft verschillende medewerkers aan indringende interviews onderworpen. Aan het einde van de auditdag kwam het verlossend antwoord: geen tekortkomingen, d.w.z. fully compliant met de ISO17100-norm. Onze certificering is dan ook wederom met een jaar verlengd.

Kwaliteitsbureau

Als kwaliteitsspeler op de vertaalmarkt doen we er alles aan om onze beloften aan onze klanten waar te maken. Zo’n jaarlijkse audit bevestigt dat we goed bezig zijn. Naast onze certificering voor vertaaldiensten zijn we ook gecertificeerd voor de Europese norm voor informatiebeveiliging ISO 27001. Deze dubbele certificering is jouw garantie dat je vertalingen bij ons in kundige én veilige handen zijn.

 

421