Trainingen Taalcentrum-VU doorstaan kwaliteitskeuringen opnieuw

Trainingen Taalcentrum-VU doorstaan kwaliteitskeuringen opnieuw

11 juli 2022

Contact opnemen

We zijn opnieuw met vlag en wimpel geslaagd voor de gecombineerde audit van NRTO en CRKBO. Daarmee zijn opdrachtgevers en deelnemers van Taalcentrum-VU weer vier jaar verzekerd van professionele trainingen en cursussen van hoge kwaliteit. De laatste gecombineerde audit was in 2018.

 

Eind mei kregen wij een auditor over de vloer om te bepalen of wij nog steeds voldoen aan de eisen van het keurmerk van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Dit is de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. Deze audit op locatie gebeurt eens per vier jaar en wordt gecombineerd met de herregistratie voor het Centraal Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). In de tussenliggende jaren voeren wij een uitgebreide, gecombineerde zelfevaluatie uit die eveneens wordt gekeurd.

Met trots kunnen we zeggen dat we houder zijn van alle bekende kwaliteitscertificaten. We zijn ISO-gecertificeerd voor ons vertaalwerk, hebben een Cedeo-erkenning voor klanttevredenheid en bezitten dus ook de CRKBO-registratie en het NRTO-keurmerk.

Wat zegt het NRTO-keurmerk?

Je herkent goede opleiders aan het NRTO-keurmerk. Opleiders met dit keurmerk leveren kwaliteit en zijn professioneel en betrouwbaar. Tevens voldoen opleiders met dit keurmerk aan de volgende kwaliteitseisen:

  • De opleider is transparant over zijn producten en diensten.
  • De opleider biedt een goede dienstverlening.
  • De opleider zet deskundig personeel in.
  • De opleider meet klanttevredenheid.

Wat zegt de CRKBO-registratie?

De verlenging van de CRKBO-registratie geeft aan dat we nog steeds voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs (deels gebaseerd op de NRTO-eisen). Uitgangspunten bij deze audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid. Ook zijn we daardoor vrijgesteld van btw voor onze trainingsdiensten.

Herkeuringsjaar of niet: bij Taalcentrum-VU ben je op elk moment aan het goede adres voor effectieve, rake en sfeerverhogende taal- en communicatietrainingen.

418