Universiteit Twente selecteert TC-VU opnieuw als vertaalpartner

Universiteit Twente selecteert TC-VU opnieuw als vertaalpartner

8 november 2021

Contact opnemen

Ons vertaalbureau scoort als beste in de aanbestedingsprocedure. Universiteit Twente schreef in de zomer van 2021 een aanbesteding uit voor het vertalen en redigeren van teksten voor alle faculteiten en diensten van de universiteit. Het eerdere contract met drie vertaalbureaus liep na zes jaar af, tijd voor een nieuwe procedure dus.

 

Taalcentrum-VU is al sinds 2015 een van de vaste vertaalpartners van de Universiteit Twente. De universiteit kiest bewust voor een constructie met meerdere partijen, vanwege het grote aantal interne opdrachtgevers. In de nieuwe aanbestedingsprocedure kwam het Taalcentrum-VU-vertaalbureau als beste uit de bus. 

Annette van der Schee, directeur van het Taalcentrum-VU: ‘Na zes jaar samenwerken blijken we heel goed te weten wat de Universiteit Twente verwacht en vraagt, als het gaat om hogeronderwijsvertalingen. Wij zijn enorm trots en blij dat onze ervaring en expertise zo goed zijn beoordeeld, met dit nieuwe contract als resultaat. We kijken dan ook zeer uit naar het vervolg van de samenwerking.’

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
429