ANWB nu ook op de Duitse markt

Campervakanties van ANWB nu ook op de Duitse markt

10 november 2023

Contact opnemen

Voor een camperreis ben je bij Travelhome aan het juiste adres. En de camperspecialist gaat nu ook de Duitse markt op. Taalcentrum-VU ondersteunt met het vertaalwerk.


Duitse vertalingen voor Travelhome

Deze zomer lanceerde Travelhome een nieuwe dienstverlening in Duitsland. Een mooie uitbreiding in samenwerking met ADAC. Taalcentrum-VU is vaste vertaalpartner van ANWB en helpt ANWB-dochter Travelhome met de vertalingen die hiervoor nodig zijn.
Zo vertaalden we teksten over de camperreizen die je kan maken, bijvoorbeeld naar Japan of IJsland, naar het Duits. Maar ook de voorwaarden die erbij komen kijken, of technische uitleg van het voertuig. Zo waren ook de vertalers die deze zomer doorwerkten, toch nog een beetje op vakantie.

De samenwerking

Perry van de Wiel, directeur van Travelhome, over de stap naar de Duitse markt en het bijbehorende vertaalwerk: ‘Onze eerste stap over de grens is een spannende reis geweest, maar het is gelukt en inmiddels zijn we live en komen de boekingen binnen. De gehele camperengine, alsmede de contracten en voorwaarden zijn vertaald in het Duits door Taalcentrum-VU. Het is een fijne partner en met een mooi systeem om teksten te uploaden. De samenwerking is erg prettig verlopen, op naar het volgende land.’

Ook vertalingen nodig?

Bekijk deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl.

715