Taalcentrum-VU ISO 27001-gecertificeerd

31 oktober 2022

Taalcentrum-VU is sinds oktober 2022 volledig gecertificeerd volgens de Europese norm voor informatiebeveiliging, de ISO 27001. Twee jaar eerder waren we al gecertificeerd voor vertaaldiensten, nu is het hele bedrijf beoordeeld, én geslaagd.


Dataveiligheid voorop

Certificeringsinstantie Kiwa hield deze keer alle beleidsprocessen en kwaliteitssystemen tegen het licht. Uitkomst: in alle opzichten is dataveiligheid bij het Taalcentrum op orde. Dat betekent dat wij uiterst zorgvuldig omgaan met gegevens en bestanden van onze klanten en leveranciers, ons back-upbeleid is waterdicht en wij voeren onze eigen interne audits goed uit. Dat laatste met het oog op continue verbetering. Onze doelstellingen op het gebied van informatiebeveiliging maken we waar. Dat heeft de auditor dan ook kunnen vaststellen. Wij zijn trots op deze certificering volgens een uiterst stringente norm.

Kwaliteitskeurmerk voor onze vertaalafdeling

Taalcentrum-VU is sinds 2016 bovendien gecertificeerd volgens de norm ISO 17100. Dit kwaliteitskeurmerk richt zich speciaal op vertaalbureaus en garandeert dat wij kwaliteitsvertalingen leveren, gemaakt door native speakers, en altijd gecontroleerd door een revisor. Zo weet je dat jouw vertalingen bij ons altijd in kundige én veilige handen zijn!

Kiwa ISO 27001

Wij werken voor Springer Media PropertyView Hamilton Bright Prorail RNW Media Makelaarsvereniging Amsterdam Gemeente Hendrik-Ido-Ambacht AVAG/VUmc OOM verzekeringen Pokon Naturado Rijksmuseum Amsterdam UMC Gemeente Alkmaar Woonstichting Rochdale KWF Kankerbestrijding Meer »
© Taalcentrum-VU   /  Algemene voorwaarden: Trainingen - Vertalingen   /  Sitemap   /  Colofon