Overige trainingen

Op onze website vind je ons actuele aanbod trainingen. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk, we maken alles op maat. Hieronder vind je voorbeelden van trainingen die we eerder hebben gegeven. Interesse? Vul het formulier onderaan deze pagina in en we nemen contact met je op.

CONTACT INSCHRIJVEN

Effectief reageren op klachten

Ook de beste organisaties krijgen wel eens een klacht. De grote vraag is natuurlijk hoe je hier het beste mee omgaat. Hoe reageer je op een klacht, terwijl je tegelijkertijd de relatie met de klant versterkt? Je leert het in de training Effectief reageren op klachten. Leer hoe je klachten benut als een kans om je relatie met de klant te versterken.

Jaarverslagen schrijven

Een aantrekkelijk jaarverslag schrijven lukt alleen met een duidelijk doel voor ogen. Tel daarbij op een heldere structuur en een strakke coördinatie en jouw jaarverslag wordt een succes. Of het nu een digitaal jaarverslag of een stuk op papier is. Met de training Jaarverslagen schrijven ontvang je alle tools om voortaan een aantrekkelijk verslag te schrijven dat ook echt gelezen wordt.

Social media

Welke social media zijn belangrijk voor jouw organisatie? Hoe versterk je het contact met je doelgroepen en verbeter je de dienstverlening? Dat leer je in de workshop Social media. Daarbij draait het om de praktijk: wat zijn best practices, wat zijn do's and don'ts? Leer bijvoorbeeld hoe je als organisatie met social media begint, hoe je het gebruik ervan binnen je organisatie organiseert, en welke informatie je uitwisselt

English @ work

Engelstalige e-mails beantwoorden, internationale relaties te woord staan aan de balie: het hoort bij je werk, maar het is niet altijd gemakkelijk. Wil je beter zakelijk Engels leren spreken en schrijven? Volg dan de training English at Work. In vier lessen krijg je meer handigheid in ‘business English’: je schrijft foutloze Engelse e-mails en leert met meer gemak Engels spreken op de werkvloer.

Taalvaardigheidstoets Engels voor docenten

De taalvaardigheidstoets Engels voor docenten in het hoger onderwijs bestaat uit een mondelinge taaltoets Engels: een gesprek met twee examinatoren. Deze toets test je productieve taalvaardigheid (spreken) in het Engels.

Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

  • Verbeter je eigen artikel
  • Bepaal de beste structuur
  • Gemiddelde beoordeling: 8,7

Zakelijk Engels

  • Spreek- en schrijfvaardigheid
  • Foutloze internationale communicatie
  • Gemiddelde beoordeling: 8,6

Begrijpelijk schrijven (B1)

  • Duidelijk voor jouw doelgroep
  • Schrijven in gewonemensentaal
  • Gemiddelde beoordeling: 8,6

Praktische informatie

Neem vrijblijvend contact op

Een op maat gemaakte training voor jouw bedrijf of als privétraining? Alles is mogelijk bij het trainingsbureau van het Taalcentrum-VU. Combineer trainingen of kies alleen de onderdelen die voor jou relevant zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACT

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

* Gemarkeerde velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.

Wij laten woorden werken voor:

Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming
Rijksmuseum
Amsterdam UMC
Labre
Gemeente Alkmaar

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
257