Netwerken in het Engels

Netwerken in het Engels

Verbeter jouw Engelse spreekvaardigheidskills en leer beter netwerken in het Engels. Daarnaast richt de cursus zich op het informele gedeelte (small talk). Hoe zorg je voor een leuk gesprek binnen de zakelijke context?.

 • Kom internationaal beter voor de dag
 • Spreek vloeiend formeel en informeel Engels
 • Gemiddelde beoordeling: 8,4

Contact opnemen

Cursus Netwerken in het Engels

Even een gezellig praatje maken met een zakenpartner? Geen probleem. Netwerkborrels? Ontzettend leuk. Het sociale aspect is erg belangrijk bij het opbouwen van een langdurige werkrelatie. Maar wat als je ineens in het Engels moet netwerken? Of als je komt te werken met Engelstalige collega’s? Kun je dan nog steeds dat leuke informele gesprek voeren? Volg de cursus Netwerken in het Engels en verbeter jouw Engelse gespreksvaardigheden.De meeste Nederlanders spreken best aardig Engels. Maar wanneer we op het werk Engels moeten praten, wordt het een stuk lastiger. In de cursus Netwerken in het Engels leer je hoe je een gesprek op gang brengt, de aandacht van je gesprekspartner vasthoudt en in het Engels small talk gebruikt. Niet alleen in netwerksituaties, maar ook wanneer je met je Engelse collega het weekend wilt doorspreken bij de koffieautomaat.

Wat kun je na de training Netwerken in het Engels?

De training Netwerken in het Engels is een combinatie van slimme Engelse gesprekstips en oefenen met small talk. Na afloop van deze cursus communiceer je op professionele wijze met jouw internationale zakenpartners en Engelstalige collega’s. Je hebt een uitgebreidere woordenschat, kent de do’s en don’ts van netwerken en small talk en bent flexibeler in Engelse gesprekssituaties. Dit resulteert in minder misverstanden met Engelstaligen en je komt een stuk professioneler over. Klik op de programmaonderdelen hieronder om in detail te ontdekken wat jij leert in de cursus!

Presenteren in het Engels

 • Presenteer zelfverzekerder
 • Structuur Engelse presentatie
 • Gemiddelde beoordeling: 8,3

Uitspraaktraining Engels

 • Uitspraak op topniveau
 • Voorkom misverstanden
 • Gemiddelde beoordeling: 8,6

Zakelijk Engels

 • Spreek- en schrijfvaardigheid
 • Foutloze internationale communicatie
 • Gemiddelde beoordeling: 8,6

Programmaonderdelen

Het begin van een gesprek

 • Hoe introduceer je jezelf en je organisatie? Hoe start je het gesprek en welke slimme openingszinnen kun je daarbij gebruiken?

Engels voor verschillende situaties

 • Net als in het Nederlands, kom je ook met de Engelse taal in verschillende gesprekssituaties. Hoe pak je dat aan? Hoe schakel je van conferentie-Engels naar meeting-Engels en van informele gesprekken naar ingewikkelde klantvragen?

Uitspraak en verstaanbaarheid

 • Small talk en netwerken in het Engels gaan een stuk beter als je uitspraak op orde is. In de cursus Netwerken in het Engels leer je veelgemaakte fouten te voorkomen en krijg je tips om je beter verstaanbaar te maken.

Culturele verschillen

 • Internationaal zakendoen gaat een stuk beter wanneer je op de hoogte bent van de culturele verschillen tussen jou en je zakenpartner. Hoe ga je om met culturele verschillen en hoe communiceer je beleefd in het Engels? Small talk en netwerken in het Engels gaan een stuk beter als je uitspraak op orde is. In de cursus Netwerken in het Engels leer je veelgemaakte fouten te voorkomen en krijg je tips om je beter verstaanbaar te maken.

Small talk

 • Een onderdeel van de cursus Netwerken in het Engels is small talk. Even een grapje tussendoor, vragen naar de vakantieplannen van je zakenpartner of de laatste ontwikkelingen op sportgebied bespreken. Maar dan nu in het Engels!

Het gesprek op gang houden

 • Niets is zo vervelend als een gesprek dat stilvalt vanwege een gebrek aan talenkennis. Hoe houd je het gesprek op gang? Welke handige woordjes of zinnen kun je inzetten om pijnlijke stiltes te voorkomen?

Overige trainingen Engels 

Wil je jouw Engelse taalvaardigheid verder verbeteren? Bekijk onze andere trainingen Engels:

 

Praktische informatie

Data & locatie 

Deze cursus kun je incompany organiseren of volgen als privé- of duotraining. De data en locatie bepalen we in overleg.

Kosten
De kosten voor een incompany- of privétraining Netwerken in het Engels zijn afhankelijk van je wensen en de grootte van de groep. Wil je meer weten? Vul dan nu het contactformulier in of bel naar 020 – 598 64 20. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

CONTACT

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

* Gemarkeerde velden zijn nodig voor de juiste verwerking van het formulier.

Wij laten woorden werken voor:

Autoriteit Nucleaire Veiligheid en Stralingsbescherming
Gemeente Alkmaar
Amsterdam UMC
Labre
Rijksmuseum

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
247