Lorem ipsum

Beëdigde vertaling

Laat jouw beëdigde vertaling over aan een professional van het Taalcentrum-VU. Wij werken met geregistreerde vertalers die thuis zijn in het onderwerp van jouw tekst.

 • Geregistreerde beëdigde vertalers
 • Vertalingen van alle officiële documenten
 • Strakke coördinatie

Vrijblijvende offerte aanvragen

Beëdigde vertaling nodig?

Voor een beëdigde vertaling ben je bij het vertaalbureau van Taalcentrum-VU aan het juiste adres. Wij verzorgen beëdigde vertalingen van alle officiële documenten: notariële akten, diploma’s en getuigschriften, vonnissen, bewijsstukken in rechtszaken, octrooien en testamenten. Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een vertaler die native speaker is én geregistreerd is in het officiële Register beëdigde vertalers en tolken. We werken onder meer samen met beëdigde vertalers Engels, beëdigde vertalers Spaans, beëdigde vertalers Frans, en nog veel meer beëdigde vertalers van andere talencombinaties. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. 

Wat is een beëdigde vertaling?

Een beëdigde vertaling is een officiële vertaling die je kunt gebruiken in het rechtsverkeer: de vertaling is gewaarmerkt door een vertaler die door een rechtbank beëdigd is. Dit is bijvoorbeeld noodzakelijk wanneer het gaat om processtukken. De beëdiging  houdt in dat de vertaler de vertaling waarmerkt en een verklaring toevoegt dat de vertaling juist is en compleet. Vervolgens plaatst de vertaler een handtekening en een stempel. Weet je niet zeker of je een beëdigde vertaling nodig hebt? Neem dan contact op met ons vertaalbureau: we adviseren je met plezier.

Professioneel vertaalbureau met ISO-certificeringen

Het vertaalbureau van Taalcentrum-VU is ISO 17100-gecertificeerd en ISO 27001-gecertificeerd. Dit houdt ten eerste in dat in alle opzichten de dataveiligheid bij Taalcentrum-VU op orde is. Daarnaast houdt deze kwaliteitscertificering in dat je tekst bij ons altijd wordt vertaald door een native speaker. Dit geldt voor elke talencombinatie. Vervolgens wordt je vertaling nagekeken door een professionele revisor, zodat de tekst niet als een vertaling leest, maar juist als een originele tekst. Of het nu gaat om het vertalen van een contract, het onder handen nemen van de leveringsvoorwaarden of het omzetten van processtukken: alle beëdigde vertalingen zijn in goede handen bij Taalcentrum-VU.

Korte doorlooptijd, vertalingen door experts en een strakke coördinatie

Jouw vertaalaanvraag komt bij een van onze projectcoördinatoren binnen. Zij gaan op zoek naar de beste vertaler voor jouw tekst. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we een breed bestand aan vertalers opgebouwd. Voor elke talencombinatie en voor elk specialisme. De projectcoördinator ziet toe op de planning van jouw opdracht en bewaakt de deadlines.

Beëdigde vertaling: kosten

Een beëdigde vertaling wordt verzorgd door een beëdigde vertaler, die aan strenge voorwaarden moet voldoen. Daarom rekenen wij bij beëdigde vertalingen een toeslag van 20 procent. Daarnaast brengen wij soms verzendkosten in rekening, voor het aangetekend versturen van jouw beëdigde vertaling. Hier communiceren wij altijd duidelijk over. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ook interessant

Financieel vertaalbureau

 • Vertalingen met precisie
 • Gespecialiseerde vertalers
 • Beëdigde financiële vertalingen mogelijk

Juridisch vertaalbureau

 • Juridische vertalers uit het vak
 • Thuis in juridisch jargon
 • Beëdigde vertaling geen probleem

Rapport vertalen

 • Bereik een internationaal publiek
 • Altijd de juiste terminologie
 • Vertrouwelijke documenten

Offerte aanvragen

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
129