Lorem ipsum

Grieks vertaalbureau

Het Grieks is een mooie taal, maar lastig om zelf te leren. Dat hoeft gelukkig ook niet. Laat je tekst naar het Grieks vertalen door het Taalcentrum-VU.

 • Goedlopende teksten die aansluiten bij de doelgroep
 • Griekse vertaling met standaard revisie
 • Gecertificeerd Grieks vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Grieks vertaalbureau

Griekenland is een prachtig land met een schitterende taal. Maar de Griekse taal is ook lastig onder de knie te krijgen. Terwijl het wel belangrijk is dat je de lokale markt met goedlopende Griekse teksten betreedt. Kies voor het Grieks vertaalbureau van het Taalcentrum-VU voor foutloze Griekse vertalingen. Bijvoorbeeld Nederlands – Grieks en Grieks – Nederlands, maar ook alle andere talencombinaties zijn mogelijk.

Specialistisch Grieks vertaalbureau

Een goede Griekse vertaling is niet simpelweg een 1-op-1 vertaling van de woorden van de brontekst. Het is ook belangrijk dat de vertaler kennis heeft van de Griekse taal en cultuur. Alleen dan weet de vertaler de juiste woordkeuzes te maken binnen de context. Daarom werkt ons Grieks vertaalbureau uitsluitend met native speaker vertalers. Zij kennen de Griekse taal en cultuur door en door en weten dit uitstekend toe te passen op jouw Griekse vertaling. Het resultaat is een prettig leesbare tekst die niet aanvoelt als een vertaling. Zonder dat de boodschap van de brontekst verloren gaat.

Vertaling Nederlands – Grieks en Grieks – Nederlands

Bij ons Grieks vertaalbureau wordt een vertaling Nederlands – Grieks of Grieks – Nederlands het meest aangevraagd. Maar ook talencombinaties met andere talen zijn natuurlijk mogelijk. Onze projectcoördinatoren vinden altijd dé vertaler voor jouw opdracht. In ons brede netwerk van Griekse vertalers hebben we vertalers die zich gespecialiseerd hebben in diverse sectoren. Van toerisme tot financiën en van vastgoed tot onderwijs. Zo weet je zeker dat jouw Griekse vertaling de juiste vakterminologie gebruikt.

Griekse vertaling van hoge kwaliteit

Het Grieks vertaalbureau van het Taalcentrum-VU is ISO 17100-gecertificeerd. Dit mag je zien als een kwaliteitsgarantie voor jouw Griekse vertaling. Ons coördinatieteam zoekt altijd de meest geschikte native speaker vertaler bij jouw opdracht. Hierna gaan onze professionele revisoren nog met jouw tekst aan de slag. Zij kijken de vertaling grondig na en strijken eventuele plooien glad. Deze werkwijze zorgt ervoor dat jouw Griekse vertaling optimaal in elkaar zit, zonder fouten.

Vertalingen andere Europese talen

Het vertaalbureau van Taalcentrum-VU levert vertalingen van en naar elke taal. Vertalingen voor andere Europese talen nodig? Bijvoorbeeld SpaansItaliaans of Turks? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Vertaalbureau Grieks nodig? Neem dan contact met ons op

Op zoek naar een Grieks vertaalbureau? Onze Griekse vertaler staat voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl of bel naar 020 - 244 3400.

Ook interessant

Juridisch vertaalbureau

 • Juridische vertalers uit het vak
 • Thuis in juridisch jargon
 • Beëdigde vertaling geen probleem

Blog vertalen

 • Trek meer bezoekers
 • Blog vertalen van en naar elke taal
 • Zoekmachinevriendelijke vertalingen

Rapport vertalen

 • Bereik een internationaal publiek
 • Altijd de juiste terminologie
 • Vertrouwelijke documenten

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
139