Lorem ipsum

Pools vertaalbureau

Onze Poolse vertalers zorgen voor Poolse vertalingen die goed lopen en niet te herkennen zijn als een vertaling. Informeer naar de mogelijkheden.

 • Vertaling van alle mogelijke teksten
 • Snelle levering van jouw Poolse vertaling
 • Gecertificeerd Pools vertaalbureau (ISO 17100 en ISO 27001)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vertaalbureau Pools

De economische contacten tussen Nederland en Polen nemen al jarenlang toe. De positie van Polen binnen Europa wordt steeds belangrijker en daarom is het een goed idee om jouw teksten naar het Pools te laten vertalen. Kies voor het gecertificeerde vertaalbureau Pools van Taalcentrum-VU. Wij vertalen Nederland - Pools, Pools - Nederlands en alle andere mogelijke talencombinaties. Of het nu gaat om een Poolse vertaling van een financiële tekst, een juridisch stuk of zakelijke e-mails, wij vertalen het voor je.

Grote database Poolse vertalers

Ons Pools vertaalbureau werkt met een grote database Poolse vertalers. Dit heeft twee grote voordelen. Ten eerste vinden we altijd een vertaler die uitstekend geschikt is voor jouw opdracht. Ten tweede kunnen we jouw Poolse vertaling snel leveren dankzij ons grote netwerk. Ideaal wanneer je op korte termijn Poolse teksten nodig hebt. De projectcoördinatoren van het Pools vertaalbureau laten je direct weten wanneer je de Poolse vertaling mag verwachten en zien erop toe dat die deadline niet wordt overschreden.

Gecertificeerd vertaalbureau Pools

Het vertalen van een tekst van of naar het Pools is méér dan simpelweg een-op-een de woorden uit de brontekst vertalen. Bij een goede vertaling komt veel meer kijken. Dat weten onze native speakers als geen ander. Zij houden de doelgroep in het achterhoofd, maken de juiste woordkeuzes binnen de context en houden rekening met eventuele cultuurverschillen. Als gecertificeerd vertaalbureau (ISO 17100 en ISO 27001) ontvang je bij ons je Poolse vertaling standaard inclusief revisie. Dit is een extra kwaliteitscontrole, waardoor jij altijd een goedlopende Poolse tekst krijgt.

Poolse vertaling met juiste terminologie

De juiste terminologie gebruiken, is erg belangrijk voor de leesbaarheid van een tekst. Daarom werken onze vertalers met online terminologielijsten voor jouw Poolse vertaling. Heb je zelf een termenlijst die gebruikt moet worden? Laat het ons weten en we integreren jouw termenlijst met onze vertaalsoftware. De vertaalsoftware die we gebruiken zorgt voor consistente vertalingen en herkent overlap, zodat de vertaler jouw tekst nog sneller kan leveren.

Vertalingen naar andere Europese talen

Wil je naast de Poolse markt ook andere landen in Europa veroveren met kwaliteitsvertalingen? Bijvoorbeeld DuitslandFrankrijk of Engeland? Bekijk onze vertaalpagina’s of neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Vertaalbureau Pools nodig? Neem dan contact met ons op

Op zoek naar een Pools vertaalbureau? Onze Poolse vertaler staat voor je klaar. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden via vertaalbureau@taalcentrum-vu.nl of bel naar 020 - 244 3400.

Ook interessant

Juridisch vertaalbureau

 • Juridische vertalers uit het vak
 • Thuis in juridisch jargon
 • Beëdigde vertaling geen probleem

Technisch vertaalbureau

 • Diverse technische teksten
 • Vaktermen komen terug in je vertaling
 • Technische vertaling in alle talen

Brochurevertaling

 • Uitstekende vertalingen van al jouw marketingteksten
 • Brochurevertaling door native speakers
 • Redigeren van de brontekst mogelijk

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
143