Lorem ipsum

Turks vertaalbureau

Bereik miljoenen Turken met een foutloze Turkse vertaling. Onze vertalers kennen de Turkse taal, de context, de cultuurverschillen en tradities als geen ander.

  • Turkse vertaling standaard met revisie
  • Vertaling met oog voor context, cultuur en tradities
  • Gecertificeerd Turks vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Turks vertaalbureau

Turkije ligt op de grens van Europa en Azië en is een belangrijk land voor de export. Veel Nederlandse bedrijven doen zaken met Turkije. Niet gek als je bedenkt dat je op de Turkse markt miljoenen mensen kunt bereiken. Het best doe je dat met Turkse vertalingen. Ons Turks vertaalbureau vertaalde al teksten voor de toeristenbranche, maar ook technische tekstenhandleidingenfolders en medische teksten. Voor alle vertalingen van en naar het Turks ben je bij het Turks vertaalbureau van het Taalcentrum-VU aan het juiste adres.

Gecertificeerd Turks vertaalbureau

Vraag je bij ons een Turkse vertaling aan, dan mag je uitgaan van topkwaliteit. Wij zijn namelijk een gecertificeerd Turks vertaalbureau. Wij volgen strenge Europese regels voor vertaaldiensten en zetten altijd native speaker vertalers in voor jouw tekst. Deze moedertaalsprekers kennen de Turkse cultuur en voelen perfect aan welke taalkundige keuzes gemaakt moeten worden voor de beste aansluiting bij de doelgroep. Onze ISO 17100-certificering houdt tevens in dat we onze Turkse vertalingen leveren inclusief revisie. Dit is een extra kwaliteitscheck, die jouw teksten nog professioneler maakt.

Turkse vertaling van en naar alle talen

We vertalen veel Turks – Nederlands en Nederlands – Turks, maar ook voor alle andere combinaties met het Turks kun je bij ons Turks vertaalbureau terecht. We hebben nog nooit nee hoeven verkopen tegen een talencombinatie. Benieuwd of we ook jouw talencombinatie vertalen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we helpen je zo spoedig mogelijk.

Beëdigde Turkse vertaling

Wil je officiële documenten van of naar het Turks laten vertalen? Jouw beëdigde vertaling is voor ons Turks vertaalbureau geen enkel probleem. Het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU vindt altijd de beste beëdigde vertalers voor jouw Turkse vertaling. Zij zorgen ervoor dat de brontekst vertaald wordt volgens de officiële richtlijnen die gelden voor beëdigde vertalingen.

Zuid-Europese vertalingen

Wil je naast Turkije, ook andere Zuid-Europese landen veroveren met kwaliteitsvertalingen? Het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU levert ook ItaliaanseSpaanseFranseGriekse en Portugese vertalingen. Altijd gemaakt door native speakers en altijd gecontroleerd door professionele revisoren.

Ook interessant

Duits vertaalbureau

  • Duitse vertaling van alle teksten
  • Altijd de juiste terminologie
  • Gecertificeerd Duits vertaalbureau (ISO 17100)

Portugees vertaalbureau

  • Vertaling die aansluit bij de doelgroep
  • Native speaker vertalers
  • Gecertificeerd Portugees vertaalbureau (ISO 17100)

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

150