Lorem ipsum

Zweeds vertaalbureau

Voor een perfecte Zweedse vertaling ben je bij het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU aan het juiste adres. Ontdek het zelf en vraag jouw Zweedse vertaling aan.

 • Volop kennis van de Zweedse taal en cultuur
 • Uitsluitend native speaker vertalers
 • Gecertificeerd Zweeds vertaalbureau (ISO 17100)

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zweeds vertaalbureau

Doet jouw organisatie zaken met Zweden? Dan helpt het Zweeds vertaalbureau van het Taalcentrum-VU je om foutloos en duidelijk te communiceren. Voor een Zweedse vertaling van jouw tekst ben je bij ons gespecialiseerde vertaalbureau aan het juiste adres. Wij zetten uitsluitend native speaker vertalers in, die volop kennis hebben van de Zweedse taal en cultuur.

Zweeds vertaalbureau met ervaring

Ons Zweeds vertaalbureau bestaat bijna 30 jaar. In die jaren hebben we flink wat teksten van en naar het Zweeds vertaald. Nederlands – Zweeds, Zweeds – Nederlands, maar ook van en naar andere talen. Van websiteteksten tot brochures en van onderwijsdocumenten tot commerciële teksten. Onze vertalers zijn uitstekend op de hoogte van de laatste spellingregels en zorgen voor kwaliteitsvertalingen. En dankzij de jarenlange ervaring hebben we vrijwel alles al eens voorbij zien komen.

Kwaliteitsvertalingen van en naar het Zweeds

Kwaliteit staat bij het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU hoog in het vaandel. Als gecertificeerd vertaalbureau (ISO 17100) werken we volgens strenge kwaliteitsnormen. Wij zetten native speaker vertalers in voor jouw Zweeds vertaling. Daarna kijkt een revisor naar de vertaalde tekst. Deze interne kwaliteitscontrole van ons Zweeds vertaalbureau garandeert topkwaliteit.

Consistentie bij ons Zweeds vertaalbureau

Onze vertalers werken met geavanceerd online woordenlijsten en hoogwaardige vertaalsoftware om jouw tekst perfect te vertalen. Deze combinatie zorgt voor consistente Zweedse vertalingen, herkent overlap en levert tijdwinst op bij het maken van jouw vertaling. Indien beschikbaar, ontvangt ons Zweeds vertaalbureau graag jullie eigen termenlijst. Deze termenlijst kunnen onze vertalers inladen in de vertaalsoftware, zodat je er zeker van kunt zijn dat de gewenste termen in de vertaling worden toegepast.

Verover heel Scandinavië

Ons Zweeds vertaalbureau helpt je graag bij jouw vertaling van en naar het Zweeds, maar wist je dat we ook naar andere Scandinavische talen vertalen? Ook voor vertalingen van en naar het Deens, Fins of Noors kun je terecht bij het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vraag een Zweedse vertaling aan

Heeft jouw organisatie een vertaling van of naar het Zweeds nodig? Doe direct een vrijblijvende offerteaanvraag via het onderstaande formulier. Nog vragen over ons Zweeds vertaalbureau? Neem contact op per mail of telefoon.

Ook interessant

Technisch vertaalbureau

 • Diverse technische teksten
 • Vaktermen komen terug in je vertaling
 • Technische vertaling in alle talen

Website vertalen

 • Vertalingen van en naar alle talen
 • Altijd native speakers
 • SEO-vertalingen inclusief revisie

Rapport vertalen

 • Bereik een internationaal publiek
 • Altijd de juiste terminologie
 • Vertrouwelijke documenten

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
151