Lorem ipsum

Blog vertalen

Laat jouw blog vertalen en trek ook meer internationale bezoekers. Onze vertalingen worden altijd gemaakt door native speakers met jarenlange ervaring.

 • Trek meer bezoekers met jouw blogvertaling
 • Blog vertalen van en naar elke taal
 • Zoekmachinevriendelijke vertalingen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Blog vertalen

Een zakelijke website kan niet meer zonder actuele blog. Een goede corporate blog zorgt voor extra verkeer op de website, meer interactie met de gebruiker en meer herhaalbezoek. Daarnaast is een blog de manier om jouw kennis te laten delen en te laten zien dat je een autoriteit bent binnen je vakgebied. Maar wat als jij een internationale doelgroep wilt bedienen? Laat je blog vertalen door de professionele vertalers van het Taalcentrum-VU. Werk samen met ons vertaalbureau en jouw vertaalde blog staat razendsnel online.

Zoekmachinevriendelijk blogs vertalen (SEO)

Het produceren van kwalitatieve content wordt steeds belangrijker voor jouw ranking in de zoekmachines. Mensen zoeken met langere zoekopdrachten en mede dankzij voice search is het van belang om niet alleen te focussen op korte zoektermen. Onze native speaker vertalers zijn op de hoogte van de laatste SEO-richtlijnen van Google en houden hier rekening mee bij het vertalen van jouw blog. Wil je specifieke termen in de vertaalde blog terugzien? Laat het ons weten en we zetten je termenlijst in onze vertaalsoftware. Zo ontvang je professionele blogvertalingen die zoekmachinevriendelijk zijn.

Blogs vertalen van en naar elke taal

Ons vertaalbureau vertaalt voor diverse opdrachtgevers blogs Nederlands – Engels en Engels – Nederlands. Maar ook voor elke andere talencombinatie kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om een blogvertaling naar het FransDuits of Spaans. Als gecertificeerd vertaalbureau (ISO 17100) werken we uitsluitend met native speaker vertalers. En dankzij bijna 30 jaar ervaring, hebben we een enorme database aan vertalers opgebouwd, zodat we altijd een specialist vinden voor jouw tekst. Bij ons vertaalbureau is professionele revisie inclusief. Het resultaat? Een foutloze tekst die onherkenbaar is als vertaling.

Blog redigeren

De beste blogvertaling komt voort uit een uitstekende brontekst. Hoe beter de tekst die je ons aanlevert, hoe beter de vertaling die je terugkrijgt. Daarom bieden we een extra service: het redigeren van jouw blog. Onze professionele tekstredacteuren kijken naar de tekst en verbeteren die waar nodig. Bijvoorbeeld op het gebied van stijl, helderheid en correct Nederlands. Na het redigeren van jouw blog weet je zeker dat je een uitstekende basis hebt voor je internationale doelgroep. Je blog vertalen is vervolgens een stuk eenvoudiger en zal meer succes opleveren.

Projectmanagement blog vertalen

Wil je over een langere tijd jouw blogs vertalen bij het vertaalbureau van het Taalcentrum-VU? Geen probleem! Wij zorgen voor een projectmanager, die het vertalen en terugsturen van de blogteksten in de gaten houdt. Daarnaast zetten we alle teksten in onze vertaalsoftware, zodat je zeker kunt zijn van consistentie in woordgebruik en stijl. Ook als je jouw blog wilt laten vertalen naar meerdere talen tegelijk is dat geen probleem. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Ook interessant

Website vertalen

 • Vertalingen van en naar alle talen
 • Altijd native speakers
 • SEO-vertalingen inclusief revisie

WordPress vertaling

 • Goed leesbare WordPress vertalingen
 • Vertalingen met een doel
 • WordPress vertaling voor jouw website of webshop

Commercieel en creatief schrijven in het Engels

 • Verbeter jouw schrijfvaardigheid
 • Schrijf actief en compact in het Engels
 • Gemiddelde beoordeling: 7,8

Ik ontvang graag een vertaalofferte

Deze site wordt beveiligd door reCAPTCHA en het Google Privacy-beleid en de servicevoorwaarden zijn van toepassing.

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
156