‘Blij om elkaar weer te kunnen ontmoeten’.

‘Blij om elkaar weer te kunnen ontmoeten’

9 juni 2022

Contact opnemen

Taalcentrum-VU Trainersdag 2022.

 

Na twee jaar online trainen en vergaderen konden we elkaar weer live ontmoeten: op 1 april organiseerden wij voor onze freelance trainers een inspirerende en gezellige middag. Eindelijk konden we weer ‘live’ bijpraten en ideeën uitwisselen. De kers op de taart: het nieuws dat onze CEDEO-klanttevredenheidsscore dit jaar hoger is dan ooit tevoren. Met een score van 98 procent zijn we supertrots op onze trainers!

Succesvolle overstap op online trainen

In de coronatijd moesten we van het ene op het andere moment overstappen op online trainen. Janneke Hopster, hoofd van de afdelingen Trainingen, keek terug op het succes van die overstap. In korte tijd schakelden we over naar online meetings, pasten we oefenmateriaal en werkvormen aan, en verdiepten onze trainers zich in de geheimen van succesvolle online workshops en trainingen. Uiteindelijk bleek het niet uit te maken of onze trainingen online zijn, hybride of live: onze CEDEO-klanttevredenheidsscore is nog nooit zo hoog geweest.

Janneke Hopster: ‘Door het succes blijven we online trainingen aanbieden, maar nu hoeft dat niet meer noodgedwongen. We doen het als het beter uitkomt, bijvoorbeeld zodat deelnemers niet meer hoeven reizen voor een korte trainingssessie.’

Ervaringen uitwisselen

Tijdens de trainersmiddag waren de gasten in elk geval zichtbaar blij om elkaar weer in het echt te kunnen spreken. Zo konden ze als vanouds ervaringen uitwisselen met het trainingsteam van Taalcentrum-VU: afdelingshoofd Janneke, coördinatoren Marja en Sam, ontwikkelaars Eric, Sue en Nancy en e-learningbeheerder Bodine. Gastspreker Colleen Geske van StuffDutchPeopleLike verzorgde een leuke presentatie die ons vanuit een Engels perspectief confronteerde met de eigenaardigheden van de Nederlandse cultuur. Afsluitend borrelden en proostten we gezamenlijk op onze samenwerking en toekomstige trainingen, workshops, opfrissessies, masterclasses en turbocolleges.

 

Trainersdag

 

 

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
422