Taalcentrum-VU behaalt Cedeo-erkenning

Taalcentrum-VU behaalt Cedeo-erkenning

29 november 2017

Contact opnemen

Het Taalcentrum-VU behaalt in 2017 voor zijn Maatwerk Bedrijfsopleidingen een klanttevredenheidsscore van 94,4%. Lees de bevindingen uit het rapport.

 

Het Taalcentrum-VU heeft een Cedeo-erkenning ontvangen voor zijn Maatwerk Bedrijfsopleidingen. Cedeo is een onafhankelijke instantie die tweejaarlijkse klanttevredenheidsonderzoeken uitvoert onder inkopers van onder andere bedrijfsopleidingen. Om een Cedeo-erkenning te behalen, moet minstens 80% van de benaderde opdrachtgevers ‘Tevreden’ of ‘Zeer tevreden' zijn over de kwaliteit van de opleidingen en trainingen van het Taalcentrum-VU. Al jarenlang scoort ons trainingsbureau ver boven de 90%.

Beoordeling Cedeo

Het Taalcentrum-VU behaalt in 2017 voor zijn Maatwerk Bedrijfsopleidingen een klanttevredenheidsscore van 94,4%! Op geen enkel onderdeel waren de benaderde klanten ontevreden over de kwaliteit en service van het Taalcentrum-VU. Sterker nog, alle referenten zouden het Taalcentrum-VU desgevraagd bij een collega aanraden en overwegen opnieuw een maatwerktraject af te nemen. Lees de bevindingen van onze klanten in het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo.

CEDEO-erkenning

certificaat1
certificaat2
certificaat3
certificaat5
crkbo
459